Storforsen

Efter en tyst blogghelg från min sida så är jag nu tillbaka. Har helt enkelt varit upptagen med att bland annat ta igen lite sömn från natten till lördag.

Har inte hunnit lägga in bilderna från i fredags än så tillsvidare bjuder jag på lite mobilbilder från min och Ingelas promenad på lördags morgonen i Storforsen.




Favorit i repris?

Idag är det dax för ännu en regionsträff med mitt arbete. Vi ska bege oss till Storforsen för konferans, god mat och lite gott vin. Sist vi var där var 2008. Hoppas det blir lite lugnare i år...

Trevlig fredagskväll! :)
Emilia och AK.

Hanna, Calle och jag.

MUS clubkväll

I onsdags var det dax för ännu en clubkväll på Make up store. Även denna gång gick jag med Ingela och Izabella. Det blev lite shopping, goodibags och utlottning. En trevlig kväll!


A picture of you very drunk.


Bilden är tagen i februari i år. Vi firade då att större delen av grabbgäget. Festen var så pass rolig att bilderna inte går att visa här på bloggen. :) Här är en av bilderna  från kvällen när det gått i lite vin, någon cider och en och annan drink. :)

Rihanna – Cheers (Drink To That)

En helkväll med Taavos

Känns som att det är dax att lägga upp bilderna från kvällen med familjen Taavo vi hade för några veckor sen. Bättre sent än aldrig. :) Även om det var av tråkiga orsaker familjen var på besök i Luleå så var de kul att efter 9 år träffa nästa hela familjen igen. Sist vi såg var när vi besökte dem i Schweiz.

Kvällen började hemma hos mamma där det bjöds på god mat och gott vin.


Taavos var nöjda och glada. :)


Hela min familj. :)


Jag och Daniela bestämde oss sedan för att möta upp mina vänner ute så kvällen fortsatte på Olivers. :)


En mycket rolig kväll avslutades sedan utanför Olivers. Jag hoppas att jag och mina vänner inom en snar framtid kommer iväg för att hälsa på familjen men främst Daniela. :)


A picture of you on your birthday.


Den här bilden är fotad på min födelsedag 2009 när jag fyllde 21. Med på bilden är Lisa och Angelica.

Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min pappa 60 år!


A picture of a time in your life that's over...

...but you wish it wasn't.

Jag saknar tiden då jag, Linda, Sandra och Marre körde vårt eget race och bara hade kul. Vi umgicks i flera år innan vi gled ifrån varann lite grann när skolan tog slut. Vi har än idag kontakt med varann med hinner inte ses lika ofta som förrut.


Linda, Sandra, Marre, jag 2007 på Marres student.
blink-182 – I Miss You

Vinkväll hos Timmy

Här kommer en liten bildbomb från i fredags då vi drack vin hos Timmy. :) Innan det så var jag på basket med pappa. LF vann mot Uppsala.

Ber om ursäkt för bildkvaliten. Glömde kameran hemma så det blev bara mobilbilder.


A picture of you with someone you love.


Första bilden på nya temat är en bild på mig och Micke. Bilden togs 27 juli 2008. Vi hade då varit tillsammans två veckor.

Gavin DeGraw – We Belong Together

Söndag 23 oktober

Så var ännu en helg snart över. Idag har jag inte gjort mycket. Skönt de också. Vaknade snuvig och med lite ont i halsen så dagen har varit väldigt lugn. Ikväll blir de bara att mysa framför tv:n med Micke då han jobbat hela dagen. Tänkte måla om naglarna också. Får se vad det blir den här gången. :) Hoppas ni har haft en bra helg! :)



Howie Day – Collide - Original Album Version

Nytt teama på bloggen

Jag hittade en bra lista för några år sen på den här bloggen. Tänkte att jag skulle göra en liten annan version av den. I ett inlägg varje dag den närmsta tiden kommer jag att publicera en bild med en vald rubrik. I varje inlägg kommer även en låt publiceras som passar till bilden. Första inlägget kommer på måndag.



Nelly – Just A Dream - Main

Middag och bio

Igår kväll var jag och mammaHarrys för en matbit. Det blev en pasta med räkor. Mums! Efter maten gick vi och mötte upp Malin för att se filmen En Dag på bio. Det var en fin film som var helt okej. :)


Mamma

Musiktips

Börjar denna torsdag med att bjuda på ett musiktips. Jag vet inte om ni sett men i vissa inlägg så finns det en rosa rad. Den raden är en låt. Klickar du på länken så skickar du direkt till den låten på Spotify.



Ett tips på en bra spellista på Spotify är min Best of One Tree Hill. Där har jag samlat den bästa musiken från serien One Tree Hill. Lyssna och njut! :)

Best of One Tree Hill


Fyra från igår

Då jag inte hinner blogga nå mer idag bjuder jag på fyra bilder från gårdagen.

Izabella, Ingela, jag och en till tjej har bokat in oss på Make Up Stores clubkväll så jag satt på jobbet och spanade in vad jag ska köpa. :) Jag tränade dubbla pass på Helex igår med Izabella. Vi började med att träna Zumba och avslutade med ett BodyBalance pass. Har börjat läsa en ny bok. Hoppas den är lika bra som hennes andra böcker. :) Har ett nytt lack på naglarna. Ett snyggt grönt lack med grönt skimmer från MaxFactor.


Just nu

Fick en liten pik att jag verkar ha lite bloggtorka. ;) Och det stämmer nog. Men idag känner jag att jag är tillbaka på nytt. Har spenderat större delen av dagen i soffan bara för att fixa med mina bilder och producera blogginlägg. :) Gjorde bort träningen tidigare idag då jag ska på middag och bio ikväll. :) Hoppas ni får en bra kväll!



Ross Copperman – They'll Never Know

Jobbhelg

Det har varit lite tyst på här på bloggen hela helgen. Det har egentligen inte varit så mycke aktivitet från min sida här på hela veckan. Vissa veckor är man helt enkelt sämre på att blogga än andra. Den här helgen har varit fullbokad med aktiviteter sen har jag dessutom jobbat. Så jag har bara varit hem och sovit.

I fredags var jag på afterwork med Maria och Izabella. Men mer om det i ett annat inlägg. :) Igår åt jag pizza och såg på hockey och film med Micke, Timmy och Calle. Senare på kvällen dök även Robin och Kim upp. Idag ska jag bara äta och ta de lugnt. Ska även se första avsnitten av en ny serie som börjar idag. Den heter Pan Am och verkar bra. Om jag hinner ska jag även försöka se Idol från i fredags. :)


Bild från i sommar.

Ugglor

Även jag har hakat på uggletrenden som pågår just nu. I helgen köpte jag dessa söta örhängen och ringenGina Tricot.



När vi i somras var upp till IKEA i Haparanda sprang vi även in på Iittala Outlet. Där fyndade jag denna plåtlåda. Den är superfin och passar perfekt som brödlåda


Kort sammanfattning av gårdagen

Jag beklagar att jag bloggat dåligt. Hade haft fullt upp igår fast jag var ledig. Började dagen med ett pass på Helex, for sedan en sväng till frissan för att klippa håret. Efter de blev de att tvätta. Hann med sex maskiner. Blev även en sväng på Ica för att handla middagen. Efter maten var klockan åtta och de var dax för Bonde söker fru. Till de drack jag säsongens första julmust! :)


En trevlig helg

Det har blev två dagar ofrivillig tystnad på bloggen. I söndags hade jag annat för mig så jag tog mig inte tiden att blogga och igår hade jag varken orken eller inspirationen.

Helgen har varit händelserik. Daniela med familj var uppe och hälsade på av tråkiga orsaker men som tur var hann jag med att träffa henne och familjen på lördagen. Bilder från lördagen kommer mest troligt senare ikväll. Tills dess bjuder jag på en bild från utgången på Olivers.

Jens, Timmy, Daniela och Micke.

Purple

Veckans lack går i lila. En riktigt snygg färg. Lacket kommer från H&M och är inköpt för nått år sen. Jag vet inte om det fortfarande går att köpa men det heter Fashionista.


Ligapremiär

Snart är fredagkvällen över. Malin och jag sitter i soffan och ser på The Big Bang Theory. Micke och Timmy är och bastar. Kvällen har varit trevlig. Det blev sushi till middag och ligapremiär för LF Basket. Matchen slutade med vinns för LF med 103-70. :) Blir nog inte så mycket bloggande i morgon då jag är fullbokad hela dagen.


Snötäckta bilar

Det blev inte mycket bloggande för mig denna fredag. Men här kommer ett gott tips inför helgen. Ahlgrens bilar har släppt en ny limited edition. Originalbilar med chokladöverdrag och strössel. Riktigt goda! :)



Höst och gårdagen

Nu känns de verkligen att hösten är här. Vardagen har samma mönster. Men jag trivs! Jag tror de här blir en bra höst. :) Träningen på Helex är rolig och det känns kul att gå dit och träna. Hemma umgås jag med Micke, mina vänner, ser på bra tv-serier, pysslar i datorn och läser en bra bok. Dessutom börjar basketsäsongen i veckan.

Igår satt jag och pysslade lite i datorn och såg på Bonde söker fru. Trevlig kvällsunderhållning. Ikväll blir de väl ungefär samma. Micke har farit iväg med Timmy till Östersund.


En rosa månad

Nu är okober månad här. Under oktober månad kan man stöjda Cancerfondens forskning om bröstcancer. Lindex har i sammarbete med Cancerfonden tagit fram ett rosa armband. På insidan av armbandet står det 'Thank you for supporting our fight against breast cancer! Lindex, Autumn 2011'. Armbandet kostar 75 kronor och hela överskottet skänks till Cancerfondens forskning om bröstcancer. Armbandet finns att köpa här och i Lindex butiker. Det är ett armband som gör skillnad.

31. Vilken är din favoritparfym?

Nu har jag äntligen kommit till sista dagen på 31 dagar skönhet.

Den parfym som varit min favorit i flera år är Gucci - Envy Me.  Det är en blommig, varm, vågad och sensuell doft.

Toppnoter:
Pion, Litchifrukt, Granatäpple, Ananas, Rosépeppar.

Hjärtnoter:
Jasmin, Rosa Mysk, Seringa.

Basnoter:
Sandelträ, sensuell Mysk, Teak.



Den finns att köpa på till exempel Kicks, Eleven och till bra pris på NordicFeel.

Två skal

Det sista fyndet från eBay är två riktigt färgglada skal till min mobiltelefon. Totala kostnaden för skalen med frakt blev 46 svenska kronor. Leveranstiden var en och en halv vecka. Skalen sitter som smäck och efter några veckors användade är de fortfarande snygga.


Bästa nagellacksremovern

Här kommer ett tips till alla er nagellackstokiga och alla andra där ute. Jag antar att ni precis som jag inte gillar att spendera mycket tid att ta bort nagellack. Jag rekommenderar er då att testa Depend nagellacksremovern med dip-in. Du stoppar helt enkelt ner fingret i hålet, väntar några sekunder och vips så är lacket borta. Lacket finns att köpa för 59 kronor på de flesta ställen som säljer Depend.


Deep Mauve

Veckans naglar har gått i en snygg röd färg med inslag av lila. Lacket kommer från MaxFactor och färgen heter 13 Deep Mauve. Färgen på lacket är precis som på första bilden.



Målande även om tånaglarna fast sandalsäsongen är slut. Tånaglarna fick ett IsaDora lack som heter Gold Sparkles. Hjärat på ena stortån har är samma röda lack som på naglarna ovan och är målat på frihand.


Ändrade planer

Kvällen igår blev inte riktigt som väntat. Men jag hade en super trevlig kväll på stan med Izabella för att sedan avsluta kvällen hemma hos Linus och AK.

Kvällen började med middag och vin på Waldorf med Izabella. Det blev två olika rätter med räkor. Mums! Efter middagen gick vi vidare till Pontushallen där LF Basket bjöd in till LF Jam. Det var en riktig folkfest med underhållande basket. Efter basketen gick vi vidare till The Nova för ett glas rosé. Efter en trevlig kväll ute skildes vi åt och jag for vidare till Linus och AK för lite mer vin och prat.

Ikväll sitter jag och Malin och ser på lite webbtv och tv-serier. Micke är hos Timmy och ser hockey.



RSS 2.0