Tips!

Tänkte tipsa om om en hemsida med fina smycken och tygväskor som Mickes syster och två av hennes vänner har. Dom har startat företaget Ren Lycka UF. Kolla in hemsida här.

Kulturerade

Idag har varit en lång dag. Började med att man vaknade lite smått bakis efter en kul kväll ute igår. Blev fest hos mig och Micke och sen utgång på Olivers. Emilia hämtade mig i morse så jag, hon och hennes kille åkte ut till stallet för att hon skulle få träna mer på dressyrprogrammet. Allt gick fin fint! Efter de så for vi till Frasses och hämtade mat.

Sen blev de att slöa i soffan för mig och Micke innan de var dax att sätta sig i bilen igen för att hämta min mamma. Vi for till Bishops Arms där mamma bjöd på middag innan teatern som hon bjudit mig och Micke på. Micke var mycke skeptisk men tyckte ändå att föreställningen Romeo och Julia var helt okej :) Efter teatern så for alla till pappa för lite fika. Sitter nu och slö ser på tv. En riktigt bra kväll.

I morgon så blir de att jobba lite övertid och middag ute i Antnäs.

Sov gott! Kram

Idag har jag...


Fönster shoppat åt mamma


Telefonklottrat


Pyntat och klätt en julgran på jobbet


Ätit godis


Spanat in Emilias nya frisyr

Samt ätit lunch med Angelica och Lina! :)

Klockan är nu 02.09

Micke hämta mig från jobbet när jag slutade. Hann bara hem byta om till myskläder och sätta mig i soffan så fick jag se att Micke inte var allt för frisk. Blev att ta bilen till Jourvårdcentralen för att träffa en läkare och få utskrivet medicin. Efter de så var de bara hem och försöka sova. Micke somna som en stock och sover fortfarande. Jag är dock inte ett dugg trött. Har sån värk i ryggen att jag inte heller kan sova pga de. Roligt nog så börjar jag jobba på sex timmar. Blir inte mycke sömn i natt.... Hur fan ska jag kunna somna... Ligger bara och snurrar i sängen så gott de går... Aja, borde kanske gå tillbaka till sängen och försöka. Hoppas ni andra sover gott iaf!

Nu vill jag att han kommer hem!


Saknar min Micke...

Stora blogglistan...

...hittade den så jag tänkte jag fyller i den och vill att alla mina bloggvänner gör samma sak :)

Bloggvärldens allra...
Roligaste: Min bror Sven
Snyggaste: Elin Kling
Hetaste: Elin Kling
Bäst klädda: Elin Kling, min vän Angelica och min bror Sven
Coolast klädda: Elin Kling
Sötaste: Stina-Lee
Störigaste: Unviker störiga bloggar
Mest imponerande: Skriver Elin Kling igen då hon kan de mesta.

Vilken bloggare vill du...

Bli kompis med: Elin Kling :)
Ge en kram: Emilia, Lina och Angelica!
Ge en diss: Alex Schulman
Helst träffa: Elin Kling
Inte träffa: Alex Schulman

Lång helg

Har bott själv i lägenheten sen i tisdags nu. Micke är uppe och jobbar i Aitik. Kommer hem på måndag. Saknar att kramas med min toffel. Tur att de inte är många dagar kvar nu. Veckan som gått har ändå gått fort. Satt i telefon måndag och tisdag. Onsdag och torsdag hade vi utbildning i "Aktiv försäljningskultur i kundtjänst". Skönt att få göra nått annat än att bara lyssna på kunder.

Igår var jag ledig. Skönt. Dock så hände de inte allt för mycke. Prata i telefon med Micke under dagen och på kvällen var jag förbi Marre och Andreas för att se Idol. Idag händer de inte så mycke heller. Gjorde klart loggan till Mias UF-företag sen blir de att fara ut till Antnäs för middag och lite hockey och efter de så blir de att fara förbi Marre och Andreas igen för lite tv och snacks.

Lite mer Linus Live i Storforsen

Dock bara slutet då jag missade början...

Klotter

Då jag inte suttit i telefon de senaste dagarna pga utbildning så har de inte heller blivit nå telefonklotter. Hann ändå klottra lite igår.



Det blev en favorit i repris


Linus "Berghagen" Bräck live i Storforsen! Lyssna och njut!

Dagens telefonklotter 17/11



Helgen i korthet

Har inte hunnit blogga i helgen då jag har varit upptagen med annat som tex....

  • Varit i stallet, skit väder.
  • Varit på 50-års kalas, festligt!
  • Druckit en flaska vin själv, mumma!
  • Varit full, blev väldigt fnittrig tyckte Micke.
  • Sovit på soffan i Antnäs, den var inte allt för bekväm.
  • Lekt med Hugo.
  • Haft enorm matkoma.
  • Träffat en stor del av Mickes släckt, kommer inte ens ihåg namnen på hälften av dem :)
  • Kollat bensin priset på macken i Antnäs, alltså sladdat runt macken.

Sitter på jobbet nu så dax att fortsätta jobba igen!


Dax för SM-hopptävling!

Lite impulsivt så anmälde jag mig till en hopptävlig... Telia SM har anordnat en tävlig i hoppning och dressyr i Karlstad. Så jag ska ner dit och hoppa och Emilia ska dit och tävla dressyr. Så nu väntas en tid med hårdträning. Eller hur Emilia? haha. Får se hur de går men vi får i alla fall se Karlstad 31 Januari - 1 Februari!



Önska mig lycka till!

Snööööö!

Vakna i morse av att Micke är överlycklig och skriker att de är snö ute. Själv så vänder jag bara på mig i sängen och sover vidare. Väl ute och på väg till jobbet så tog jag lite bilder.



Saknar du snön och kylan Lisa?

Min nya klänning!

Fick en jätte fin present från Micke igår när jag kom hem från jobbet! :)


Kanske lite svårt att se, men den är lila med svarta prickar.


Dagens telefonklotter 12/11


Lite bilder

Här kommer lite bilder från IKEA resan.


Jag och Malin, Timmy, Micke, baksätet.

God morgon!

Såg att Regina hade tipsat om en bra sida om man nu i juletider har svårt att veta vad man ska köpa till sina nära och kära. Länken till sidan hittar du här. Lycka till!


Jag har världens finaste kille!

Fick ett mail idag på jobbet där de stod att jag hade nått att hämta i receptionen.
Gick ner och hämtade en bukett med blommor! :)

 

Så fina! Älskar dig Micke!

Jag skäms...

Skriver mer sen. Ska ladda upp lite bilder också från i helgen och ikea resan. Tar allt då.. Tack för mig.

Snabb bloggar

Snabb bloggar då jag kommer att vara bortrest med jobbet fredag och lördag. Ska till Storforsen för utbildning och jobbfest! Nu klirrar de mycke här. Dax att göra sig klar för att åka! Ha de bra! Trevlig helg! Hörs senare! Kommer sakna dig Micke!

Hej på ett tag!


En favorit

Vet att ni som känner mig har hört den förr men den går att lyssna på om och om igen!



Dagens telefonklotter




En av dagens bilder.

Favorit i repris?




Fest med jobbet på fredag. Alla väntar sig såklart en favorit i repis från Linus "Berghagen" Bräck.


Farligt hala!



Halkade runt hela dagen ute i måndags pga för hala skor. Inte bra! Men värsta vurpan höll jag på att göra inne! Tappade en spagetti på golvet av misstag och halka på den! Varning för hal pasta!

Teamkanin


Hanna köpte tuggumi och tyckte att vi skulle prova tatuera oss.

Ensam...

Jag är dåligt på att spendera tid med mig själv. Tycker om att ha folk runt mig. Sitter nu själv i lägenheten och jag har gjort de sen nio. Och några timmar innan de. Malin var förbi en sväng och såg lite OTH med mig. Bara två avnitt den här gången. Är fruktansvärt rastlös. Har surfat, blev less, kollat på tv, blev less, spelat sims, blev less. Micke är i Gällivare och jobbar. Saknar han. De är så tyst här. Sitter nu och ser på valvakan. Tänkte sova men jag är inte trött. Börjar jobba först 12 i morgon så jag kommer väl hinna vara lite mer rastlös... Kul, kul...

Beklagar att jag inte uppdaterat tidigare. Har varit upptagen med annat. Ska lägga upp lite bilder från IKEA resan sen. Måste bara ladda kameran först. Näe, ska se lite mer på valvakan sen blir de att sova.

Sov gott!

Kylig lördag

Nyss hemkommen från stallet. Var smått kyligt ute men jag hade med mig Malin som sällskap. Tyckte att hon behövde promenera av sig bakfyllan och skvallra av sig lite. :)

Nu ligger jag och Malin i soffan och degar. Ska hämta Micke snart, sen blir de att hoppa i duschen innan vi ska vara hos mamma 18.00. Middag med hela min familj. Trevligt.

Efter middagen så blir de att åka ut till Antnäs och sova där sen åker jag, Micke, Malin och Timmy upp till IKEA imorn.

Ska vara lite social nu, tror att Malin nästan sover. :)

RSS 2.0