Leopard

Mitt första försök med Konad stämplingen blev ett leopardmönster. Resultatet blev över förväntan och effekten var riktigt snygg. Inte den bästa bilden på reslutatet då ljuset att fota i nu är det sämsta.

Jag har använt mig av två lack från Mavala, Platinum Marble och Madras.


Tillbaka på jobbet

Efter ännu en helg är jag tillbaka på jobbet. Eller jag var egentligen tillbaka redan igår men hade inte så mycket att blogga om då. Inte för att jag har det idag heller. :P I stort sett hela veckan kommer att spenderas på jobbet då jag jobbar helgen.

Förra veckan fick jag äran att måla lite på Izabellas spetsiga naglar innan hon skulle göra nya. Resultatet blev turkosa hjärtan på alla naglar. Det blev faktiskt riktigt snygg. Är sugen på att göra de själv men vill inte försöra formen på mina egna nagar. Men jag tror att det går att lösa ändå. Ber om ursäkt för bildkalitén då jag fotat med mobilen.


Konad

Senaste beställningen från eBay var en produkt jag länge spanat på till mina naglar. Konad är en stäpellösning för nagellack. Jag har testat den och den fungerar riktigt bra! Ett tips till alla er där ute som inte kan eller vill måla på frihand. Priset på produkten på eBay och i Sverige skiljer ganska mycket så jag rekommenderar er en beställning från eBay om ni är intresserad av att testa. Bild på stämplingen kommer senare.


Nya lack

Shoppade från Beautybay för någon vecka sen då de hade fri frakt och några dagar senare hem lite nya lack. :) Det blev en ett par vanligt lack samt ett under och ett överlack.


OPI - Austintatious Turquoise, OPI - I Lily Love You, OPI - Strawberry Margarita.


Mavala - Black, Mavala - Vertigo Red, Mavala - Glasgow, Mavala - Milky, Mavala - Madras.


Seche Vite - Dry Fast Top Coat (ett överlack som tydligen ska vara det bästa på marknaden), Orly - Bonder (underlack), Orly - Oui.

TGIF

Äntligen fredag! Veckan har bestått av mest jobb och träning. Ikväll händer det inte så mycket heller blir att slå sig ner i soffan och mysa framför tv-serier med Malin och Micke. Låter som att de kan bli nått gott att dricka till och en ostbomb! :) Sminkningen nedan är från i onsdags.


Kvällsjobb

Befinner mig på jobbet och kommer att sitta här resten av kvällen. Mellan allt jobb sitter och kollar på klänningar till födelsedagsfesten den 18:e februari. Hoppas hitta en riktigt snygg klänning som passar perfekt. Just nu känns de dock som att den perfekta klänningen inte finns. Någon som har ett bra tips på sidor som säljer klänningar?


Utgång

I lördags var det som sagt lite fest hos Malin innan vi gick ut. Sminkningen för kvällen gick i rosa och svart. Färgerna var lite mer klara men ljuset var inte de bästa när jag fotade.


Skotertur

Lördagen var full med aktiviteter. Jag och Martina började dagen på Helex med danspasset Sh'bam. Efter det åkte jag och Micke ut till byn för att köra skoter och grilla korv med Peter och Hanna. På kvällen blev de lite förfest hemma hos Malin med rödvin och annat gott. Kvällen avslutades sedan på Olivers.


OPI - Strawberry Margarita

Den bit av förra veckan var mina naglar rosa. Lacket är ett nytt och kommer från OPI och heter Strawberry Margarita. En liten snikpik av naglarna fick ni se lite tidigare i veckan.



Bloggfri helg

Helgen har varit full av aktiviteter så bloggen har blivit lite lämnad. Men nu väntar en veckas jobb så det kommer trilla in ett inlägg eller två varje dag. I fredags körde jag en lila ögonmake igen och matchade med ett lila glitter linne. Målade även dit en lila eyeliner med mitt glitter från Make up store.


Förra veckans naglar

Förra veckan kände jag för att leka lite med mina lack nya lack från Depend. Så det blev lite olika mönster och massa prickar. Färgerna jag använt är Depend 261 (lila) och Depend 249 (grön).


Nästan helg

Idag har det varit som en helt vanlig torsdag på jobbet. Kvällen avslutades med ett Sh'bam pass på Helex med Sanna. Förra veckans naglar kommer upp på en stund.

Dagens sminkning var riktigt snygg och gick i två nyanser av lila. Hoppas ni uppskattar lite bilder på mina sminkningar. :)


Vardag

På gund av saknad inspiration och ingen tid att blogga har det blivit en lite paus. Igår lämnade jag hemmet åtta på morgonen och var tillbaka nio på kvällen. Orkade vara vaken knappt en timme innan jag somnade sött i sängen. Spenderade tre timmar på gymmet igår efter jobbet. Började med ett pass Sh'Bam direkt efter det blev det ett BodyBalance pass och sedan avslutade jag och Martina kvällen med att hoppa i poolen.

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att åka till jobbet sen blir det att jobba till 21 ikväll. Hoppas ni får en bra dag! :)


Gårdagens sminkning.

Ny skugga

I fredags slog jag äntligen till och köpte en skugga från Make up store som jag spanat in i flera månader. Testade måla med den igår och den har riktigt bra pigment och skuggar du den blir det en fin turkos nyans. Färgen heter Vartité.


Spelkväll

Kvällen igår bjöd på mycket skratt när vi körde spelkväll med vin och öl hemma hos Kajsa och Mattias. En trevlig kväll med nästan hela gänget samlat. Fler bilder från kvällen kommer senare.


A picture of you showing off a new haircut.



Så här såg jag ut efter besöket hos frissan igår. Blev faktiskt riktigt nöjd! Topparna ser dock väldigt lockiga ut på bilden :)

Lady Gaga – Hair

Gårdagen

Dagen igår blev inte alls som planerad men mycket bättre än vad jag väntat mig. :) Planen när jag gick och la mig kvällen innan var att se lite serier och städa undan julen.

Dagen började istället med att jag vakna strax före åtta på min ledig dag. Det händer aldrig. Satt ett tag framför datorn innan jag satte mig på bussen in till stan för att hämta bilen. Åkte och klippte mig, for på bolaget och sedan in till stan för att luncha med Iza och två till tjejer. Efter en mycket trevlig lunch stosade jag och Iza runt på stan i några timmar och shoppade lite. Dagen avslutades med en mysig fika.

På kvällen åkte jag, Micke, Timmy och Malin till rinken och åkte lite skridskor och sen avslutades kvällen i soffan med senaste avsnittet av OTH. En riktigt bra fredag!

Eftersom jag fortfarande har en förkydlning i kroppen tar jag de lugnt idag för att orka med kvällen som ska spenderas hemma hos Kajsa och Mattias med resten av gänget.

Här kommer lite bilder från rinken igår. Beklagar dock bildkvallan ville inte åka runt med kameran.


Fredag den 13:e

Hinner inte blogga så mycket nu. Ska och hämta bilden och sen blir det att klippa håret och förhoppningsvis hinna med en lunch på stan med Iza efter det. :)

Mer paket

Efter en trevlig dag på jobbet kom jag hem och hade två trevliga överraskningar. Woho! Blev att skynda till Coop för att hämta ut det andra paketet. Innehållet kommer imorn. Nu blir de att läsa lite bloggar.


30 frågor om tv

Så här några dagar in på det nya året tänkte jag bjuda på en liten lista. Teamat för listan är tv-serier. Andra som svarat på samma lista är Seriedrottningen och Emma och Shirin på Kanal5. Allt rosa är klickbart och länkar bland annat till Youtube.

1. En serie som aldrig borde ha lagts ner?
Det är svårt att säga aldrig. Alla serier borde förr eller senare få ett slut.

2. En serie som du önskar att fler personer tittade på? So You Think You Can Dance. Dansarnas passion och deras vilja att lyckas och prestera gånggång och har fått mina ögon att tåras flera gånger.

 

3. Favoriten bland de nya serierna för säsongen? Revenge. En serie precis i min smak. TV3 sänder första avsnitt ikväll klocka 21. Sen den! :)

 

4. Din favoritserie någonsin? One Tree Hill. Sista säsongen började sändas igår USA.

 

 

5. En serie som du hatar? Family Guy. Jag har svårt för animerade serier överhuvudtaget men just den serien tål jag verkligen inte.

 

6. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie? Ett av mina favoritavsnitt är från säsong tre och avsnitt 18 "When It Isn't Like It Should Be". I avsnittet bjuder Rachel in hela gänget till hennes familjs stuga.


7. Minst favoritavsnitt av favoritserie? Säsong åtta håller inte riktigt samma standard som de tidigare säsongerna. Men det sämsta avsnitten är avsnitt 14 "Holding Out For A Hero". I avsnitten klär Brooke, Quinn and Haley ut sig till superhjältar och använder sina talanger för att skapa godhet.

 

8. En serie som alla borde titta på? Svårt att säga men Entourage är ju en serie som passar både killar och tjejer.

 

 

9. Bästa scenen någonsin? Svårt att säga den bästa någonsin då jag sett så många avsnitt. Men en rolig scen i The Big Bang Theory är när Raj blir full och börjar pratar med Penny. Bäst är 1,20 in i klippet.

 

10. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska? True Blood och Vampire Diaries.

 

 

11. En serie som gjorde dig besviken? Joey.

 

12. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger? Alla avsnitt av de fyra första säsongerna av One Tree Hill.

 

13. Favoritserie från barndomen? Sabrina - Tonårshäxan

 

14. Manlig favoritkaraktär? Chuck Bass. Vad vore Gossip Girl utan Chuck?

 

 

15. Kvinnlig favoritkaraktär? Just nu är det Victoria Greyson i Revenge.

 

16. Guilty pleasure serier? Awkward.

 

17. Favorit miniserie? Jag är väldigt dåligt på att se miniserier så jag har därför ingen favorit.

 

18. Favoritserie som började tidigare än 2000? Dawson's Creek.

 

19. Bästa cast? The Big Bang Theory. Hur klockrena är inte Sheldon (Jim Parsons), Raj (Kunal Nayyar) ochh Howard (Simon Helberg)?!

 


20. Favoritkyss? Då måste jag säga kyssen mellan Blair och Chuck i hans limo i säsong ett.

 

21. Favoritpar? Chuck och Blair.

 

22. Favoritserieavslutning? Jag har än inte sett klart någon serie utan alla jag ser är pågående eller så har de slutat men jag eftersläpar lite.

 

23. Mest irriterande karaktär? Just nu stör jag mig mest på Tyler i Revenge.

 

24. Bästa citat? Brook Davis (OTH) “Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real”

 

25. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)? Suits, Friday Night Lights, Hart of Dixie, Sons of Anarchy, Smash bland annat. Listan är ganska lång. :)

 

26. Största OMG-ögonblick? Bilkrashen på bron från sista avsnitten av säsong 3 av One Tree Hill. Scenen, stämningen och musiken till är riktigt bra gjord.

 

 

27. Bästa pilotavsnitt? True Blood. Ett avsnitt räckte sen var jag helt fast.

 

28. Första tv-besatthet? Det var nog Förhäxad.


29. Pågående tv-besatthet? Revenge och Vampire Diaries.

 

30. Sorgligaste karaktärsdöd? (Spoiler varning) När Keith och Jimmy dör i säsong tre av One Tree Hill.


Trettondagsafton

Trettondagsafton bjöd på en lugn dag med massa tv-serier. På kvällen kom Danne, Maria, Malin, Timmy, Peter och Hanna förbi. Vi tjejer spelade sällskapsspel och drack rödvin och åt ostbomb medans killarna drack öl och tog en bastu.


Innehållet i paketen

Här kommer lite bilder på vad mina paket innehöll. Allt är beställt från eBay och leveransen var riktigt snabb :)

I det stora paketet låg de ett par mysiga vinterskor som jag är supernöjd med! Perfekta i storleken, mysiga, varma och kommer passa perfekt att plumsa runt med i snön.



I de andra två paketen låg de totalt fyra skal till min telefon. De första tre påminner om de skal jag hade tidigare, men som tillslut föll ihop då jag använt de för mycket. :) Det jag är mest nöjd med är helt klart de svarta skalet med glitter. Det var svårt att fånga på bild hur snyggt de är men i verkligheten är det perfekt.


Mysig morgon

Ett riktigt bra sätt att börja morgonen på. :) Ett avsnitt Vampire Diaries och en av mina favoritbloggar, Smäm. Nu blir de några timmar av ledighet innan jag måste bege mig till jobbet. Inlägget om vad paketen innehöll kommer upp senare under dagen.


Paket till mig själv

Paket och avier har trillat in i brevinkastet idag och slutet av förra veckan. Woho! :) Vad paketen innehåller får ni veta om ni kommer tillbaka i morgon. Vad tror ni pakten innehåller?


Nyårsnaglarna

Även om jag inte firade nyår så hade jag innan mina sjukdagar målat naglarna lite mer skimmriga än vanligt. Det rosa lacket kommer från IsaDora och heter 119 Smashy Cerise och det beige/silvriga kommer från MaxFactor Nailfinity 882 Angel Nails.


Fyra dagar kvar till helg

Jobb idag igen. Men efter idag är det bara tre dagar kvar till helg. Idag händer det inte så mycket förutom ett IW-pass på Helex ikväll.

Så här såg jag ut i torsdags när jag for till jobbet.


A picture of you that you had no idea was being taken.

Bilden är från min och Lisas resa till Thailand. Bilden är fotad är 1 mars 2008 mellan Koh Chang och Bangkok. Vi var på en daxutflyckt för att få testa simma med delfiner. En av de häftigaste upplevelserna jag varit med om.



Counting Crows – Mr. Jones

Söndagsjobb

Har jobbhelg så jag spenderar nästan hela min helg inomhus på kontorsstolen. Lite bilder från i fredags kommer upp senare ikväll när jag ska tömma kameran. Bjuder tills dess på en mobilbild på mina senaste lack från Depend.


Back at work

Efter en veckas sjukdom är jag äntligen tillbaka på jobbet. Nu har jag snart jobbat mina åtta timmar och sen är jag ledig i morgon igen!

Jag har räknat lite och senaste tiden (en och en halv vecka) hunnit med 20 avsnitt Gossip Girl, 10 avsnitt Vampire Diaries, 10 avsnitt Revenge, 3 avsnitt Life Unexpected och 3 avsnitt Happy Endings. Så kan de gå om man är sjuk. I morgon på min lediga dag blir de en lång promenad med Malin och sen lite mer serier.

Soffläge 2012

Så var 2011 slut och 2012 har börjat. Året började ungefär som det slutade... i soffläge. Och tre dagar in på det nya året befinner jag mig fortfarande i soffan. Det verkar dock som att sjukdomen lämnar min kropp successivt. Idag orkar jag sitta framför datorn utan större problem och matlusten börjar återvända. Tack och lov för tv-serier annars hade jag nog inte överlevt dessa dagar. Så nu blir de att vila ögonen på tv:n för mer tv-serier...


Ett bättre läge... Bilden är från resan till Lanzarote 2010 med Micke och mina fina vänner.

RSS 2.0