Sista höstnaglarna

Nu när våren är här är det dax att lägga höstens lack åt sidan och ta fram eller köpa nya vårlack! För någon vecka sedan köpte jag hem detta lack från OPI och kände att jag var tvungen att testa de. Färgen är helt underbar och lacket är lättmålat. Lacket heter Nicole by OPI Shoot For The Maroon och finns att köpa på till exempel Beautybay


Fredag men inte en ledig helg

Jobbhelg innebär kvällsjobb på fredagen.. De är sååå roligt att jobba en fredagkväll.. Drygt två och en halv timme kvar innan jag får dra mig härifrån. Tur att vi är ett trevlig gäng som jobbar kväll iaf :)

Sminkningen nedan är från förra fredagen. Har en liknande idag men med mina nya lila skuggor.


Nytt från Make up store

Var på MUS klubbkväll i onsdags med fina Lisa. Det bjöds på vin, snittar och en kort dragning om foundation. Jag gick därifrån nöjd med de jag köpt för mina presentkort samt vinnsten på min lott som jag drog! :) Här kommer lite bilder på de jag kom hem med. Sista bilden är på Maria Montazami nya läppstift som Izabella köpte. Riktigt tjusigt!


Nessäsär (vinnst), MS Flamenco, MS Butterfly, Glitter Gold (vinnst), ögonpenna Vanilla, Sweet Dream (vinnst), Duchess, Pensel nr 109 och Maria Montazami - Pink.

Festliga glitternaglar

I samband med resan till Storforsen med jobbet förra året hade jag målat naglarna lite glittrigare än vanligt. Det var riktigt svårt att få med på bild hur glittriga naglarna verkligen var. Ni får helt enkelt nöja er med denna bild. Vill ni veta vilka lack jag använt mig av får ni gärna fråga! :)



Tjejfest hos Iza!

För några helger sen (läs ganska många helger sen) drog vi ihop en liten tjejkväll. Det var jag, Sanna, Izabella, Ingela, Angelica och Maria. Vi åt kinamat, sushi, drack vin och snackade hela kvällen. Det var som vanligt en lyckad kväll när man umgås med dessa tjejer! :)


Sanna och Izabella bjöd på sig själva!


Lite blandade bilder från kvällen.


Den bilden bjuder vi på!


Kvällen slutade med utgång på Olivers för en del av sällskapet.

Naglar från senaste veckorna

Jag förstår att ni saknat mina inlägg om hur mina naglar sett ut ;) Bara för att jag inte lagt upp några bilder på naglarna har jag ändå bytt färg och design med jämna mellanrum. Här kommer en liten sammanfattning över hur mina naglar sett ut senaste veckorna.


Stativ

Köpte en julklapp till mig själv i november förra året. Men har helt enklet missat att visa den för er. Det är ett litet stativ som passar till både kompaktkameran och systemkameran. Stativet har dessutom ben som går att böja och ställa på bordet eller hänga runt en stolpe.


Förra veckan i korthet

Haft några fullspäckade dagar och känner att jag dessutom håller på att åka på en ordentlig förkyldning. Nått jag verkligen inte har tid med då jag hade planer på att storstäda och har jobb hela helgen. Har massa blogginlägg på lager som förhoppningsvis kommer upp närmsta dagarna. Nedan kommer lite bilder från förra veckan.


I torsdag var jag ute med mina fina kollegor/vänner och våra respektive och åt trerätters. Kvällen var riktigt trevlig och uppsattades av alla. Maten smakade dessutom super gott! :)


På fredagen fyllde Martina år! Dagen till ära bjöd hon på en fin "barntårta" som hon själv presenterade den som. :) På kvällen bjöd hon in till lite vin och spelkväll. En riktigt trevlig dag! :)

Lunch och stan med Lisa

I onsdags träffade jag äntligen Lisa på en långlunch och en sväng på stan. Det var en mysig stund på stan med mycket prat då vi inte setts på länge (bortsett från i lördags när vi var där och drack lite vin).

Fick ett litet test av Estée Lauder nya serum Idealist Even Skintone Illuminator. Det är ett snabbverkande serum för alla hudfärger och alla hudtoner som ger huden omedelbar lyster. Huden ska efter två veckor blir mindre ojämn. Har bara hunnit testa den i två dagar men hittils är jag nöjd.


Modevisning och kväll med mamma

Det har varit fullt upp i helgen och bloggen har därför inte prioriterats. Lite bilder från kvällen hos Lisa och Johan i lördags kommer upp senare. Igår var jag och mamma på vip-kväll med modevisning. Jag fick en jättefin tröja av mamma och köpte ett par örhängen från Baglady. Vann även ett presentkort på butiken! :D Så det blir nog att köpa ett till smyck därifrån senare.


Slutspelsnaglar

Blev lite halvt utmanad av en kollega att måla Luleå Hockeys logga på naglarna för att supportra laget nu i slutspelet. Här har ni mitt resultat som faktiskt blev över förväntan. Dock ser naglarna snyggare ut i verklighet. Får skylla på att jag fotat med mobilen :)




A picture of you when you were a different person than...

...you are now.

Fortställer på teamat jag startade förra året men aldrig avslutade i brist på annat att blogga från jobbet. Bilden är fotad på min 17-års dag. En ung Maria i riktigt rött hår och med en helt annan vilja och inställning än idag.



Bilder från skidbacken

Här kommer lite fler bilder från i söndags då vi spenderade dagen i skidbacken och framför elden. Bättre väder hade vi inte kunnat få! :) Med på bilderna är Iza, jag, Kajsa, Lova, Fanny och Mattias. Timmy, Micke, Peter och Anton mötte upp oss senare och är därför inte med på bild.


Kvällspass

Sitter och jobbar kväll idag på jobbet. Har fortfarande inte ätit "lunch" än och magen skriker lite efter mat nu. Missade helt att blogga ingår då det var fullt upp på jobbet och jag körde två pass på Helex samt gick på basket på kvällen.


Isgrodan i Statsparken.

Fint väder och premiär i skidbacken

I söndags dammade jag av snowboarden efter några års uppehåll och styrde bilen mot skidbacken i Måttsund med några vänner. Solen sken och det blev flera sköna åk ner för backen och många korvar grillade över elden. :)


Tidig lördagsmorgon!

Inte blev det mycket sovmorgon denna morgon heller. Klev upp strax före åtta och hämtade upp Anna-Klara. Vi åkte sedan ut till Luleå Ridklubb för att kolla på hopptävlingen. En riktigt trevlig förmiddag. Nu ska jag och Micke åka ut till byn. Ska sy upp mina jeans hade jag tänkt.


Vilohelg

Efter flera intensiva helger i vinter har jag nu en oplanerad helg (åtminstånde på kvällarna). En helt utan vin och med mycket vila är planen. Ikväll är Micke och bastar med grabbarna så jag ska fara förbi Anna-Klara och slöa i soffan. Ska ta med mina nya popcorn. Är sugen på att prova dom :)


Långhelg

Eftersom jag jobbade förra helgen fick jag ledig fredag-lördag-söndag denna vecka. :) Började morgonen tidigt med att se lite tv-serier. For iväg till Helex och körde ett lunchpass med Malin. Riktigt kul att hon ville hänga på och träna! :) Nu sitter jag i soffan igen och sa ta det lite lugnt framför någon serie innan de blir dax att laga mat och mysa med Micke.

Har fått hem massa paket i veckan som jag ska visa er lite senare. Tills dess får ni en mobilbild på hur mina naglar såg ut förra vecka.


Onsdag 7:e mars

Dagens sminkning gick i lite skarpare färger än jag brukar ha. Men eftersom jag hade mycket tid i morse och kände för att matcha linnet jag hade på mig blev de än lite roligare sminkning än vanligt på jobbet. Sminkningen gjorde dessutom att mina ögon blev mer blåa än vanligt.

Annars har dagen på jobbet varit ganska långsam men snart får jag gå hem. Bara en kvart kvar! :) Sen är det fredag för mig imorn (fast det bara är torsdag). Långledig i helgen. Sköönt!


Del ett av 2011

I samband med min nystart tänkte göra en lite kort resume med lite bilder från 2011. Men istället för att använda i stort sett samma bilder som jag använt i tidigare inlägg tänkte jag att ni skulle få se mitt 2011 från min telefon istället. Eftersom den alltid är med har den hunnit med att dokumentera en hel del händelser. Jag har därför valt att dela upp det lite för att det inte ska bli ett allt för långt inlägg.

Året började med många stallbesök på grund av tävlingen som skulle ske senare under året. Jag började även lacka naglarna i lite roligare färger och mönster. Det blev även en hel del basket matcher och fick med mig alla grabbar samt Malin och Anna-Klara på en gratis match som LF-basket arrangerade.



En vecka innan tävlingen faller jag av en häst och stukar foten ganska ordentligt. Detta var inte allt för lyckat men sånt är livet. Bilden är från samma kväll som jag stukade den. Några dagar senare såg den betydligt sämre ut. Jag, min onda fot och några av mina kollegor åkte ner till Karlstad med jobbet för SM-tävlingar och bankett. Det var en mycket trevlig resa med mycket skratt, fest och tidiga mornar. Dressyren gick bättre än vad hoppningen gjorde och vi tog brons som lag.



Äntligen var de dax för byte av telefon. Idag är jag är fortfarande nöjd med den och den passar mina behov suveränt. Slutspelet i basketen började och jag hann med att se ett par matcher.



Våret kom och de fina vädret och Mickes nya skoter gjode att vi var ute en hel del. Jag måste dock erkänna att Micke var ute betydligt mer än mig. :)



Min nagellacks samling blev större och större. Idag är jag uppe i över 100 stycken. :) Vardagen mestod mestadels av jobb och på fritiden hängde jag på basket och umgicks med mina vänner. Under Luleå Baskets (numera Northland Basket) sista match vann jag en weekend för två på Pite Havsbad med Spa, övernattning, mat och show.



Vädret blev ännu varmare och snön hade nu smält bort. Jag tog en tripp till Östersund med Timmy och Micke för att byta in deras skotrar. Det var en låååång resa med många timmar i bilen. Hugo, Felix, Lisa och Samuel var ofta på besök så vi spenderade mycket tid ute i byn.



I april firade vi att Marcus blivit ett år äldre med fest hemma hos Victor och Camilla. Var även uppe i Haparanda och besökte Cape East med jobbet. Hann även med några besök i stallet och följde det kungliga bröllopet via nätet.


Nystart

Efter mer än två veckors riktigt dåligt bloggande tänkte jag nu ta upp mitt bloggande på nytt. I samband med det kommer även en ny design och massa fina inlägg från senaste veckorna som har passerat. Jag är inte helt klar med designen men uppdatera sidan genom att tycka F5. Jag hoppas alla ni som följt min blogg inte slutat läsa helt pga detta. :)

Bjuder på en snikpik på veckans naglar där jag på en nagel satt lite stenar.



RSS 2.0