Slumpen

Idag har jag namnsdag. Den allra vanligaste betydelsen för Maria är "rebellisk" och "önskat barn".

Som den One Tree Hill nörd jag är var jag idag in på Kanal5.se för att läsa de senaste om serien. Jag ser då att Bethany Joy Galeotti (som spear Haley) fött en dotter som hon döpt till just Maria. :) Vid intresse kan du läsa mer om det på Kanal5.se eller på Bethany Joy Galeottis egna blogg.

Bild lånad från Kanal5.se

Böcker


För några veckor sen firade vi Micke, Calle, Timmy och Mattias och alla fyllde år inom samma vecka. Bilder från den festen kommer :) Till festen hade jag gjort varsinn Mina Vänner bok till grabbarna. Böckerna var riktigt uppskattade av både födelsedagsbarnen och övriga deltagare på festen. Bättre bilder på böckerna visar jag senare. Nu ska istället fortsätta se säsong 1 av Glee. :)

Felix och Hugo

Förra helgen var Micke syster med familj på besök. Eftersom vädret fortfarande var dåligt och Hugo var lite småkrasslig så spenderades helgen i soffan framför Råttatouille. :)

Spelkväll


I lördags var vi hemma hos Linus, AK och Lova för att fira Mickes födelsedag. Kvällen bestod av lite vin, öl och sällskapsspel. :)

Blommor


Eftersom jag bloggat så dåligt förra veckan ligger jag lite efter. Blommorna på bilden fick jag av Micke på Alla hjärtans dag :)

Bowling


Idag direkt efter jobbet åkte jag, Maria, Ingela och Sanna på bowling träning. En riktigt kul och lärorik träning. :) Nu är det bara lite mer än två veckor kvar till SM. Tjejerna ska tävla i bowling medans jag ska tävla dressyr och hoppning. Bilderna är inte de bästa. Skyller på ljuset i hallen. :)

Wet n wild


Har fått sex nya nagellack till samlingen. Dessa fick jag av snälla Ingela förra veckan. Tack! :)

Lördagens sminkning


Så här såg jag ut i lördags. Kanske inte bästa bilden på mig som jag fotat :) Men de var svårt att få sminkningen på bild :)

Dirty Vegas – Walk Into The Sun (Album Version)

Red Passion



Veckans naglar är blodröda och kommer från Max Factor Nailfinity. Färgen heter 549 Red Passion. Lacket har jag fått av söta Lisa. :) Det är riktigt snygg och sitter bra. Är så förtjust i lacket så de har redan nu suttit på i snart två veckor. Är inte ens sugen på att byta. :) Lacket finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns.

Äntligen lördag!

Ikväll är vi ett stort gäng som firar Micke som fyller 27 år på tidag, Timmy som fyller 24 år idag, Mattias som fyller 24 år på måndag och Calle som fyller 24 år på torsdag. :) Kvällen bjuder på kladdkaka, vin och annat gott! :)


Fortsättning lördag 5/2

Jag satt hela kvällen på lördagen och pysslade framför daton inför nu på lördag. Micke, Timmy, Calle och Alex satt i soffan och såg på hockey och spelade NBA. Malin och Marre tittade förbi och höll mig sällskap framför datorn. :) En riktigt rolig kväll som innehöll mycke skratt!


Bild från 2009

Veckans nagar 10 februari

Veckans nagar går i svart och rosa. Nagellacken kommer från Depend och H&M. Naglarna har jag målat själv.

Lördag 5/2

Änligen helg. Grabbarna är här och ser hockey. Men jag jobbar hela helgen så de är inte en allt för rolig helg. Ser mer fram emot nästa helg då de blir födelsedagsfirande. :) Bloggen har senaste tiden kommit lite i andra hand då jag håller på med ett annat projekt just nu. Kommer att visa er de sen men än så länge får de vara hemligt. :) Hoppas ni får en bra helg! :)


After work 28/1

Efter jobbet i fredags var de dax för after work med kollegorna. Maten var okej men vi hade kul ändå! :)


RSS 2.0