Idag är de dagen före julafton...

Bara så ni vet. Sitter och jobbar. Inte många som ringer. Alla är väl stressade idag och springer runt på stan för att fixa de sista paketen. Vilket jag även ska göra. Men först efter jobbet. Suck. Jobbigt att vara på stan när de är mycke folk. Men men, jag tror att Micke kommer lida mer än mig. Hehe. Vi ska bara på åtta olika butiker samt bolaget så de borde gå fort. Sen blir de att fara förbi mamma och sen pappa för att sedan fara ut till Antnäs. Där blir de tydligen någon öl hos Mickes kompis Peter. Slut på rast nu tillbaka till svaret. God Jul!

Dagens telefonklotter


Ritade en bild till AK.

Min middag igår!


Min älskade julkorv!

Lite bilder från tjejkvällen


Angelica och Hanna, Lina och AK, vantarna jag fick i mitt paket!

I mina tankar just nu...

... förutom Micke och att jag snart får gå hem, så längtar jag efter att få äta...

 
...min älskade julkorv som ligger hemma i kylen! Mums!

Uppdatering från förra veckan


Var ute i stallet med Emilia.


Skottade fram BMWn då fläckten i Volvon slutat fungera.


Varit på rinken och åkt skridskor med Marcus, Calle,
Micke, Malin, Timmy och Calles bror.

Ikväll har vi mini-julafon!

Ikväll efter jobbet så åker jag, Hanna, AK, och Angelica till Lina för lite middag och för att byta julklappar. Alla har köpt varsin så ska vi sen lotta vem som får vilken julklapp. De blir kul! Tycker synd om Emilia som har fått en förkyldning och inte kan vara med ikväll. Krya på dig gumman!



Mitt paket, undra vad de innehåller????

Dåligt sömn i natt...

Kunde inte somna igår då jag har två duracellkaniner till grannar. Heeelt sjukt vad dom lever om, och länge dessutom. Får hoppas att dom är nykära så att dom snart ger sig.

Sämre tv-program finns inte!

Har inte uppdaterat på en vecka jag vet... Tar de sen...

Måste bara be er kolla på filmen nedan. Har nog aldrig sett nått så dåligt. Mina öron gör ont och mina ögon svider pga hur uselt gjort programmet är. Hur kan de ens visas på tv????? Ja, jag läser henne blogg ibland men men. Så är de... För er som ny kanske tyckte att de var bra så visas de faktiskt måndag till fredag 20:50 på TV400...


Helgen gick fort...

I fredags så jobbade jag till 20,15 sen for jag, Marcus och Calle till Sandra och Niklas där Marre och Andreas också var. Såg Idol och nån skitkass film med Arnold Schwarzenegger. Satt sen och pratade massa gamla barndomsminnen och skrattade tills vi grät! :)

Lördagen var lugn for till pappa och åt och sedan på inflyttningsfest. Dock så var jag nykter. De var livat men väldigt trevligt.

På söndagen så var jag ut i stallet och sen på middag hos mamma. På kvällen så satt och i soffan och såg på film.

Idag har så jobbar jag dock så fick jag så pass lite att göra på lunchen att jag började spela de här. Vilket till slut resulterade i att jag började spela de här. Tragiskt... :)

Dagens länk, tack Calle!


(tryck på bilden)

Fortfarande hemma själv..

Har haft så mycke att göra i veckan att jag inte har hunnit blogga. Har varit i stallet, på kalas, handlat julklappar och hängt i soffan med mina vänner, jobbat och pratat i telefon med Micke. Känns verkligen tomt när han är borta varannan vecka. Saknar han. Tur att de snart är måndag! :) Bjuder på en bild på min fina Micke uppe i Aitik.


Så här fin var Micke i fredags!



Och så här såg vi ut tsm på krogen


Tomt och tyst...

Bloggar lite då jag inte har så mycke annat att göra. Boxern har lagt av så jag har bara 1an,2an och 4an. Skit kul.... Har läst alla bloggar, kollat facebook, lagt upp bilder på pixboxen samt läst aftonbladet minst tio gånger idag.

Micke är uppe i Gällivare och jobbar igen. Kul.. nej.. Saknar han redan. Imorn så blir de att jobba sen så blir de tjejkväll med Malin och kanske en sväng ut till G-stan för att gratta Vickan som fyller år idag! Grattis!

Borde kanske sova. Nej vänta nu, kom på att jag just laddat ner ett avsnitt av One Tree Hill. En serie som ni måste se om ni inte sett den! Ska ta och se lite av de nu!

Sov gott!

Lite bilder från utekvällen på Olivers i fredags




Bjuder på lite bilder från fredagens utekväll. Fler bilder finns här.

Lite bilder från Storforsen med jobbet


Jag och Calle. Hanna och Angelica. Emilia och AK. Dennis, Angelica och jag.


Martin och Peter. Hanna, Calle och jag.


Linus sjunger. Jag, Hanna och Angelica. Dennis och Angelica.

Fler bilder från Storforsen hittar ni här.

RSS 2.0