Sjukdom

Aktiviteten på bloggen har varit dålig senaste dagarna. Detta då jag åkt på en ordentlig förkyldning och inte haft orken och lusten att blogga. Hoppas vara piggare om några dagar. Men jag befinner mig på jobbet så de borde vända och bli bättre inom kort.


Var är era kommentarer?

Jag vet att mitt bloggade har varit lite varierande med några inlägg här och där. Men jag saknar era kommentarer. Det är alltid roligare att blogga när man får lite feedback från sina läsare. :) Så lämna gärna en kommentar om du är in och läser. :)


Bilden är från torsdag. Snabbfotade sminkningen på två sekunder innan jag som vanligt sprang till bussen.

5. Korta mål för denna månad

Träna minst tre gånger per vecka, börja cykla till jobbet, kolla upp det mesta inför resan till Florida, umgås med min familj, mina vänner och min kärlek.



Var tog våren och det fina vädret vägen?

Så här såg de ut tidigare idag.. Hoppas snön försvinner lika snabbt som den kom.


4. Favorit-superhjälte

Svårt att motivera vilken av alla superhjältar som skulle vara min favorit. Men jag gillar nog Spiderman mest. Har inte läst serien så jag kan bara säga de utifrån filmerna som gjorts. :)

Bilden har jag själv ritat :)



Fredag den 13:e

Att det var fredag den 13:e uppmärksammade jag när jag ramlade in på jobbet efter att jag lyckats försova mig en hel timme. Bra jobbat av mig att ställa alarmet en timme fel. Resten av dagen märktes det inte alls att det var fredag den 13:e. Var på en trevlig middag med mammaKulturenshus. Efter det gick vi på basket och såg LF vinna mot Södertälje. Nu väntar jag på att 5:e och avgörande matchen ska börja. Jag tror på vinst kväll! :) Efter basketen i fredags for jag förbi Anna-Klara. Där blev det vin och en hel del snack i flera timmar. Resten av helgen har varit lugn. Har umgåtts med Mickes familj samt träffat Marru och Andreas som varit på besök.


Förlust i basketen men ännu en vinst till mig!

Fruktansvärt seg dag idag. Och än är inte jobbdagen slut... Hoppas morgon dagen går fortare. Tack och lov är det ju fredag imorn, sen helg! Gårdagen var trevlig, jobbade sen gick jag på basket med pappa. Tyvärr blev det en tung förlus för tjejerna i Northland med ynka ett poäng. Men det är bara att ställa om och vinna borta på lördag. Jag hade däremot turen på min sida och vann en helgpåse från Hemmagastanomin i pausen! Woho! :) Fjärde vinsten i en lottdragning för mig på en månad! :D



3. En bild från en resa jag gjort

Jag har hunnit med en hel del resor under mina år. Kameran har alltid varit med och förevigat många fina minnen från alla mina resor. Den längsta resan jag gjort var när jag var i Thailand med Lisa i en månad. Det var en underbar resa som jag aldrig kommer att glömma. Men jag tänkte jag skulle visa en bild från min senaste utlandsresa istället. Så här såg de ut när vi låg vid poolen och lapade sol.


Glossybox

Förra veckan fick jag äntligen min första Glossybox. Hur Glossybox fungerar kan du läsa här. Är du sugen på att testa kan du lämna en kommentar med din e-postadress så bjuder jag in dig.




Min första box:

Maria Nila - Swedish Therapy Oil är en vårdande hårolja som mjukgör, återfunktar och stärker håret. Produkten luktar riktigt gott!

Mádara Ecocosmetics - Moisturizing Lotion + Shower Gel är fuktgivande och uppfriskande. Lukten på produkten var dock ett minus.

L'oréal Paris - Color Riche Le Vernis är ett helt nytt nagellack som lanserades i februari i år och som finns i 48 läckra färger i tre olika stilar; Essentials, Shocking och Fatale. Färgen jag fick var skogsgrön. Har inte testat lacket än så jag kan inte svara på hur produkten fungerar.

L'occitane - Shea Hand Cream som skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Har testat den några gånger och tycker att den fungerar bra.

Som bonus fick jag en mini påse med Ekorrens ekologiska godisar.

Mer om produkterna kan du läsa här.



Vårnaglar

För någon vecka sen målade jag naglarna i riktiga vårfärger. Naglarna är som vanligt målade på frihand.

Lacken jag använt är: IsaDora 712 Ocean drive (turkos),  Mavala 168 South beach pink (rosa), Mavala 171 Blue curacao (mörk turkos).


2. En dålig ovana

En dålig ovana jag har är att jag är en riktigt tidsoptimist. Jag har blivit bättre men de är fortfarande långt ifrån bra. Jag tror alltid att jag har hur mycket tid på mig som helst men det slutar alltid med att jag stressar på slutet, kommer lite sent eller missar bussen. Dåligt jag vet. Men jag jobbar åtminstående lite på de. :) Bilden nedan är från Koh Phangan i februari 2008. Standkläderna är fortfarande på och jag har inte ens börjat göra mig klar för kvällens aktiviteter..


Ute med fyrhjulingarna

Har haft påsklov på bloggen då jag själv tog påsklov redan på onsdagkväll. Det har varit fem sköna dagar med ledighet och lite aktiviteter. I söndags var jag, Malin, Timmy och Micke ute med grabbarnas fyrhjulingar. Vädret var kanon och solen värmde. Bjuder på lite bilder från våran skogstur.


1. Betydelsen av mitt bloggnamn

Jag vet att de här inlägget skulle kommit upp redan igår men det blev helt enkelt inte av. :) Just namnet Ylisis skapade jag för flera år sedan i samband med att jag startade ett konto på The Sims hemsida. Då kanske ni förstår att det var ett par år sen. ;) Jag ville ha ett unikt användarnamn som jag kunde använda även i framtiden utan att någon annan skulle ta samma. Så namnet har egentligen ingen betydelse utan jag har bara satt ihop av massa bokstäver. :) Men än idag verkar jag relativt ensam om namnet Ylisis.


Bestämda inlägg för månaden

Jag hittade för ett tag sen ett inlägg på min killes systers blogg. Hon hade lagt upp en lista och skulle blogga om varje punkt på listan. Så jag tänkte att jag skulle låna listan och köra ett bestämt inlägg varje dag under hela april. Första punkten kommer upp senare idag.



RSS 2.0