Polly och Skruf

Var hemma och ledig igår då jag jobbar helgen. Tog de mest lugnt och njöt av att vara ledig. Fick för mig att fota lite och tänkte att det var ett tag sen jag la upp bilder på våra små husdjur. Så här har ni dem. Lite större och lite fetare än sist :)

Polly

Skruf

Lördagsfest

Efter en dag ute i solen var det dax för nedsläpp i hockeyn samt någon öl och nått glas vin. Tyvärr blev det förslust men ikväll är det ny match igen. Trots förlust hade vi en rolig kväll både hemma och ute.


Hongkong levererar


Efter några veckors väntan trillade brevet från Hongkong ner i brevinkastet! Vad det innehåller från ni se senare i veckan :)

Lillbrännträsk


Hej! Hoppas ni haft en bra helg. Min lördag började tidigt då vi skulle ut och pimpla och grilla korv innan hockeyn skulle börja.

Micke och Timmy satte sig på skotrarna och körde iväg mot Lillbrännträsk. Jag, Malin, Robin och Robins syster Sofie packade in oss i bilen istället. Solen sken men de blåste lite grann. Både jag och Malin hade turen att få provköra skotrarna :)

Efter några timmar i solen var de dax att bege sig hem och ladda upp inför hockeyn.

Mer naglar


Ledsnade ganska fort på enfärgade naglar :) Så jag matchade med ett rosa lack från IsaDora. Lacket heter 618 Cinderella.

Tisdags basket


Första kvartsfinal matchen för LF Basket. Borås stod för motståndet. Fotade lite under själv matchen i tisdags. Matchen slutade med vinnst. :)

Slutspelstider


Bloggen har blivit lite drabbad på grun av allt slutspel. Men de kan lätt bli så när tre elitlag har guldläge. Sitter just nu och ser hockeymatchen mellan Luleå och Skellefteå med grabbarna. Lite bilder från basketen i tisdags kommer upp lite senare.

Glad Felix

Fellan julen 2010

Min nya telefon


Äntligen så kom den! Efter flera veckors väntan! Lycka!

Cool Camel


Var sugen på naglar med lite mindre färg så Förra veckans naglar var grå/brun/beiga. Ber om ursäkt för att nagellacket ser lite slitet ut men jag har helt enkelt använt lacket några dagar innan jag fotade de :) Lacket kommer från IsaDora och heter 708 Cool Camel.

Karlstad del tre


Efter en rolig lördagkväll var det bara att kliva upp tidigt då även söndagen böjd på tävling för min del. Blev väckt vid halv åtta. Då var det bara att kliva upp äta frukost och bege sig till Karlstad Ridklubb igen. Hoppningen gick inte riktigt som tänkt men de var roligt ändå. Martina tog individuellt silver på hästen Månen. Efter hoppningen satte vi oss på bussen som tog oss till Arlanda. Där blev de sushi innan planet lyfte hem till Luleå.

Solig dag


Efter en lite smått mulen morgon dök solen upp lagom till korvgrillningen. En rikigt skön förmiddag i solen med goda vänner :)

Fredag 18 mars


Fredagkvällen började med basket. For dit med Malin. En bra sista match innan slutspelet drar i gång till veckan. Efter det åkte vi till Timmy för att välkommna hem Robin. De var kul att se han efter alla månader han har varit och rest.

Skoter lördag


Bild från Hemavan 2009

Idag blir det att fara ut med skotrarna och grilla med Micke, Timmy, Robin, Kajsa, Mattias, Fanny och Lova. De är inte kanon väder ute men jag tror de blir en bra dag ändå! :) Bloggar mer när jag kommer tillbaka.

Karlstad del två


Lördagen i Karlstad började tidigt. Klockan ringde efter sju då var de bara att kliva upp, äta frukost och sen sätta sig på bussen till Karlstad Ridklubb. Där fick vi se hästarna och sen var de dax att tävla. Martina tog silver med hästen Champis och individuellt gick de bättre för mig än sist. :) Som lag tog vi brons! :)


När dressyrtävlingen var slut hann jag med lite vila under tiden tjejerna var på sin bowling tävling. När dom var tillbaka var
de dax att göra sig fin och hinna med en liten förfest. :)


Efter förfesten tog vi en taxi till banketten. Där väntade god mat, vin och underhållning. En riktigt kul kväll! :)

Ledig


Bild från Egypten i mars förra året.

Hade ledighet som jag var tvungen att ta ut så jag valde att ta ut allt samma dag. Skönt! :) Idag hade jag tänkt gå igenom garderoben, städa hallen och badrummet. Blir att blogga lite mer under dagen också. :) Sen blir det även att fara in till jobbet en sväng och hämta ett nytt sim-kort då jag fick min nya telefon igår! Ikväll blir de LF Basket mot Norrköping. :)

Starsailor – Faith Hope Love

Karlstad del ett

Eftersom det varit en händelserik helg så jag det också blivit en hel del bilder. Jag har därför valt att dela upp helgen i tre delar.


Fredagen började med att vi flög ner till Arlanda. Där väntade en buss som tog oss till Karlstad. När vi var framme i Karlstad var de bara att byta om till partykläder och promenera till deras kulturcenter. Där väntade middag och invigning av SM. Fortsättning följer.. :)

Hide


Har i helgen varit i Karlstad med Ingela, Sanna och Maria. Har inte haft med mig någon dator och har därför inte uppdaterat bloggen nått. Bilder från helgen kommer i morgon istället! Börjar istället med att bjuda på en bild från hotellhissen i lördagskväll :)

Lite nyheter på min blogg

Har uppdaterat min blogg med lite nya funktioner. Nu kan ni som läser ställa frågor direkt till mig via Bloggsvar. Ni kan även lägga till min blogg på Bloglovin' så att ni inte missar när jag uppdaterat!

Knappen till Bloglovin' har jag själv designat.

Bedhed


I samband med beställningen av nagellack kastade jag även ner shampoo och balsam från Bedhed i kundkorgen. 
Det luktar magiskt gott och än så länge tycker jag de fungerar jätte bra! :)

Rastlös

Jag upplever just nu total rastlöshet. Jag har inte gjort någon vettigt på jobbet sen klockan elva... igår. Det är svårt att jobba när systemet vi jobbar i ligger nere. Bjuder på en bild på mig och mina härliga kollegor.


Nya lack


Har fyllt på min nagellackssamling lite. :)  Jag, Maria och Ingela skickade efter en beställning och i måndags kom paketet. :)

Veckans naglar - O.P.I


Veckans naglar är just nu blå och är målat med mitt nya O.P.I lack. Färgen heter Blue My Mind.

Inte bra...

Min vänstra fot mår inte så bra just nu. Åkte av hästen igår och landade lite olyckligt på foten. Om mindre än en vecka ska jag tävla i dressyr och hoppning. Jag räknar med att foten ska vara nästan 100% frisk då. Håll tummarna!

 

 


Lördag 5:e mars


Sitter i soffan och tar de lungt. Micke är hos Timmy med grabbarna och ser hockey. Själv har jag ätit sushi och druckit Portello ut ett vinglas (de känns lyxigare). Nu sitter jag och Skruf och ser på Glee i väntan på att Malin ska komma hit. Blir en lugn kväll då ännu en jobbdag väntar imorn.

Glitter

Veckans naglar
Veckans naglar går i ljuslila. Färgen var riktigt svår att få på bild. Lacken jag har på är IsaDora Wonder Nail 629 Icy Purple och Wet n wild Sparked i samma nyans.

LF Basket - Uppsala


Tog med mig Anna-Klara idag på basketen :) Vi hade fått bra platser så jag tog med mig systemkameran utifall att jag tordes fota lite. Det blev några bilder. Inte de bästa men med tankte på att de var första försöket och att jag bara fotade under uppvärmingen är jag ändå nöjd! :) Nästa gång blir de bättre bilder :)

LF vann tillslut matchen med 92-80. Nu ska jag fortsätta se Glee. Bloggar mer imorn. Sov gott!

Fredag 4 mars

Än en gång har bloggen kommit lite i andra hand. Men denna gång har det inte varit för att jag pysslat med nått annat kreativt utan för att jag fastnat i serien Glee. Tanken var att jag bara skulle se nått avsnitt men jag har redan hunnit avverka 14 avsnitt på kort tid :) Men jag lovar att det kommer några inlägg ikväll :) Nu blir de att se lite BB med Micke och Timmy :)


RSS 2.0