Göteborg

Bloggandet har inte prioriterats den senaste veckan då jag först besökt Umeå och sedan resten av veckan i Göteborg med Micke, Timmy, Alex, Calle och Marcus. Det har varit en riktigt lyckad semester! :) Bilder från resan lägger jag upp när jag kommit hem. Just nu sitter vi på Landvetter och väntar på planet hem.


Stugan

Sitter just nu i Umeå. Micke hjälper Samuel och Lisa att installera deras nya diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. När det är färdigt ska vi åka vidare till stugan.


Ett träd i stugan

Stranden

Eftersom vädret har varit bra har de två senaste dagarna spenderats på stranden :) Igår var jag och Hanna i Svartöstan och tog oss ett dopp och idag for jag och Hanna till Lulviken. Där mötte vi upp Lisa, Samuel, Hugo, Felix och Mia.


Svartöstan

Lulviken

Fint väder

Eftersom vädret är så fint idag så åker jag ut till Antnäs och lägger mig på en filt och läser!

Bild från förra året vid samma tid


IKEA

Idag var första dagen på semestern! :) Eftersom att vädret inte var på topp tog jag och Johanna en tripp upp till Happaranda och IKEA. Det blev lite shopping på IKEA och lite på favorit butiken Iitala Outlet. :)


Som tur var såg inte bilen ut så här efter våran tripp. Så här fint packade vi bilen när jag, Mickes systrar och Mickes mamma besökte IKEA för ett år sen :)

Semester!

Eftersom jag tagit semester från jobbet blir även bloggen lite lidande då jag har annat för mig. :) Helgen har varit lugn. Igår såg jag So you think you can dance och låg ute på gräset och läste. Först läste jag ut Elsas Värld och nu har jag börjat läsa sista boken i Twilight serien.




Nu är det nära!!!

Mindre än en timme kvar till det är semester! Äntligen! :) Det blir tre sköna veckor. Semestern är inte allt för planerad men det blir att vara kvar i stan, fara till stugan och så Göteborg med Micke, Timmy, Calle, Marru, Andreas och Alex.


Beauty frågor

I brist i annat att blogga om på jobbet så kommer här en lista med 15 beauty frågor. :)

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Make up store - Dual Foundation. Perfekt sommar foundation.
2. Favoritconcealer?
Make up store - Cover all mix.
3. Din åsikt om lösögonfransar?
Det kan vara superfint att använda vid fest :)
4. Slänger du din mascara  efter tre månader?
Njaaa.. Men jag märker att den börjar bli dålig då. :)
5. Vilken är din favorit-mascara?
MaxFactor - Mastepiece Max.
6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?
Make up store - Eye Dust färgen Strict. En lösögonskugga och man kan anväda som ögonskugga eller som highlighter.
7. Använder du någon primer?
Eye primer clear från Make up store på ögonen innan jag applicerar skugga samt Make up store Base Prep i ansiktet innan jag lägger en party make-up.
8. Favvomärke rent generellt på makeup?
Make up store. :)
9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
Tuch från Make up store
10. Favvoläppstift?
IsaDora Jelly kiss nr. 50
11. Favvoläppglans?
Maybelline - Color Sensational Gloss
12. Favvoblush?
Använder sällan de.
13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
H&M:s nagellack. Täcker bra och har bra torktid.
14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker?
Orlys nagellack. Superbra lack! Dock lite dyrare. Sen har Yves Saint Laurent riktigt bra smink.
15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
Cover all mix, mascaran Mastepiece Max och ett nagellack :)

På bilden nedan får ni se lite hur mina naglar ser ut nu :)


Tre år med min älskling!

Idag är det tre år sen jag och Micke blev tillsammans. Tre fina år tillsammans med den bästa killen som finns! Älskar dig!


Årets första dopp!

Helgen har varit händelserik men ändå lugn. Mer bilder från helgen kommer. Vädret har varit kanon så idag blev det äntligen dax för årets första dopp!


Dressyr och Rix FM

Dagen efter festen hos Danne och Maria for jag och Linda till stallet i Skäret som hade anordnat dressyrtävlig.


Efter tävligen åkte jag, Maria och Johanna till F21 där det var Nordic Air Show och Rix FM festival. En riktigt lyckad dag! :)


Ett av de mest populära besöksobjekten under flygetsdag var det väldiga militära transportplanet C 17 Globemaster III. Planet är nästan tre gånger så stort som det svenska transportplanet Hercules.

Fest hos Danne och Maria - 18 juni

För några veckor sen bjöd Danne och Maria in till fest. Det blev att grilla och dricka lite vin. Festen fortsatte sedan vidare till Färjan. Ikväll blir de fest på igen med samma gäng men hos Peter och Hanna istället.


Besök hos tomten

Tänkte bjuda på en bild på mig och Marru från midsommar helgen då vi for över till Rovaniemi för att besöka tomten. Fler bilder från midsommar och tomten kommer senare.


Veckans nagar 7 juli

Nu var det ett tag sen jag visade upp mina naglar. Har haft målade naglar men helt glömt bort att fota dom. :) Veckans naglar är gröna. Började veckan med mossgröna naglar. Efter det målade jag halva nageln i en mörkare grön.

Det ljusa lacket kommer från IsaDora och heter 705 Combat Khaki. En super snygg mossgrön färg som täcker perfekt med ett lager. Det mörka lacket kommer från H&M och heter Moody Model. Även de lacket har bra täckningsförmåga. :)


Bjuder även på en bild på mina tånaglar som är sommarfina! :) Lacken på tårna kommer från H&M och Orly. Det från H&M heter Neon Pink och det från Orly heter Bubbly Bombshell.


Monster truck - tisdag 5 juli 2011

Hade tidigare lovat Micke att jag skulle följa med han och Timmy Monster truck show. Så igår kväll spenderade vi två timmar med att se på en underhållande show med massa motorfordon. :)

Vi fick se bland annat bilar som körde på två hjul, en traktor på två hjul, crossar, fyrhjulingar och monster trucks. Fler bilder kommer sen.

Voltande fyrhjuling

Traktor på två hjul

Monstertruck

Göteborg bokat!

Det blir en göteborgsresa även i år! Jippi!

I år blir vi ett stort gäng som åker iväg på en långhelg. Det blir Liseberg, shopping, god mat och Universeum!

Bild tagen av mig på Liseberg förra året.

Malins fest - 10 juni 2011

En månad för sent kommer äntligen bilderna från Malins farvälfest. Då min bästa vän Malin har bestämt sig för att spendera sommaren i Spanien. Dagen innan avfärd bjöd hon in till fest. En riktigt kul kväll med stålande väder! :)



Efter förfesten tog vi oss in till stan och hängde på båten.


Tjugofyra år

Eller 8 766 dagar gammal. Idag är det min födelsedag! Dagen har jag spenderat på jobbet med mina härliga kollegor. Ikväll blir de lugnt. Micke är och skruvar med Peter och Timmy och jag är på väg till Anna-Klara för att spela lite Little Big Planet 2! :) Imorn blir de att fira födelsedagen med vännerna och lite vin! Hoppas ni alla får en bra helg!



RSS 2.0