På jakt efter LEGO!

Jag är på jakt efter Paradisa LEGO. Någon som känner att dom vill ge mig lite? :)


Bild: Google


Utmaning i hjärngympa!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

Jag utmanar er läsare och Hanna, Angelica, Emilia, Linda, Mia, Malin, Camilla, Lina.

1. Vad heter du? Maria
2. Ett ord på 4 bokstäver? Mask
3. Flicknamn? Mia
4. Pojknamn? Mattias

5. Yrke? Målare

6. Färg? Marinblå

7. Klädesplagg? Mössa

8. Mat? Makaroner och korv

9. Sak i badrummet? Matta

10. Plats/stad? Malta

11. Orsak att vara sen? Min väckarklocka ringde inte!
12. Något man skriker? Miiiiiicke, kom hit!!!
13. Film? Madagaskar
14. Något man dricker? Milkshake

15. Band? Mando Diao

16. Djur? Minigris

17. Gatunamn? Midsommarvägen...
18. Bil? Mercedes

19. Sång? Mmmbop

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Motorsport


Bild: Google

Mina vackra medresenärer!

Jag fortsätter mitt mobila surfande med att lägga upp bilder på mina fina vänner i bilen!

Marre, Andreas och Micke

På väg upp till fjällen!

Bilen är packad och alla är redo! Sitter nu i bilen och nörd surfar med mobilbredband!


Onsdag 11:17

Har egentligen ingenting att skriva om men jag har inte bloggat på några dagar så de är väl dax för ett inlägg igen. Sitter på jobbet. De händer inte allt för mycke. Har mest jobbat och Micke är uppe i Aitik och jobbar. Igår var Marre, Andreas och Calle förbi. Vi satt och spelade Buzz. :) Kväll blir de att förbereda inför lördagens fest. Har en liten överraskning till grabbarna som jag ska göra färdig ikväll. Sen på fredag blir de middag hos mig och Micke. Hanna, Patrik, Emilia och Fredde kommer förbi. Blir trerätters och vin! :) Lördagen blir som sagt fest då grabbarna fyller år. Sen på söndag ska vi fira Micke igen denna gång med tårta och våra föräldrar.Nu ska jag ta och hitta på nått att göra. Tur nog så kom Emilia just tillbaka.

Söndag 16:03

Sitter på jobbet. Ringer lite så jag och Emilia tar de lugnt. Fick just den här länken av Emilia. Tror att hon är sugen på en fräsig båt. Sen säger hon. "Ser du Maria, de ser ut som att du och jag ligger där!" Emilia är lycklig!

En youtube favorit

Se den om och om igen så blir den ännu roligare!
 

Hitta en liknade som är skoj!
 

R.I.P Bianca

Förra helgen så dog min älskade Bianca. Hon blev bara ca ett år gammal.


Någon som är sugen på magsjuka?

Snart är hela våningen på jobbet utslagna i magsjuka. 15 personer totalt har blivit drabbade.
Så nu pågår uppdrag inte bli sjuk. Känner som inte för att kasta upp maginnehållet.


Sambo

Äntligen har Micke officiellt flyttat in hos mig. Känns riktigt bra! :) Visst har han bott hos mig sen 12 juli men nu finns hans namn på dörren och hans post kommer hit! Tråkligt bara att han är borta måndag till torsdag, men desto roligare dom dagar han är hemma. Blev så glad igår då jag kom hem från Karlstad och han hade själv stått i flera timmar och lagat sushi. Jag är så stolt och de var såååå gott. Bästa sushi jag ätit på länge! Mumma!


Hemma igen

Efter en ruggit skoj och händelserik helg i Karlstad så är jag hemma igen. Hann aldrig slappna av så mycke där nere så jag somnade lätt i natt. Flygresan ner till Stockholm var högljud. Hamna längts bak i planet där de levde om som mest. Väl på Arlanda så satte vi oss på bussen som skulle ta oss till Karlstad. Efter fyra timmar så var vi framme. Då var de bara att packa upp väskan och öppna vinflaskan, sen bar de av till Blue moon bar.


Jag och Emilia

Dagen efter så var vi uppe med tuppen. Åt frukost och satte oss på bussen till Karlstad Ridklubb. Fick hästen River, en korsningsponny på 137 cm i mankhöjd. För er som inte förstår hur liten han är så är han väldigt liten. Lägger upp lite bilder på han och mig när jag har fått bilder från Ellen. Dressyren tyckte jag gick bra med tanke på att de var första tävligen och jag var tok-nervös. Laget hamnade på 7:e plats.


Jag och River

Martina och lilla River

På kvällen blev de bankett och håll i gång på Blue moon bar igen. Hade riktigt skoj!


Jag och Emilia. Förrätten och huvudrätten

Dagen efter var inte lika rolig då de var dax att kliva upp 7:00 igen. Men de var riktigt skoj i stallet då de var hoppning som gällde och Luleå laget tog brons. :)


Luleå laget. Överst från vänster: Jag, Anna, Dixie, Emilia. Nedre raden: Ellen, Martina.

Efter stallet så var de bara att åka tillbaka till hotellet för att göra sig i ordning för hemfärd. Blev att kasta i sig lunchen och sen sätta sig på bussen för en fyra timmars resa igen till Arlanda. Efter två timmar där så fick vi äntligen sätta oss på planet. Hamnade längs bak igen och de levde om lika mycke som sist. Väl hemma så slocknade jag i soffan.

Så de var en liten sammanfattning av helgen.

RSS 2.0