MAMMA

Idag är det morsdag! :) Ikväll blir det att åka ut till Mickes föräldrar för att fira Mickes mamma på morsdag. Efter det blir det att fara förbi min mamma och fira henne. Men först måste jag jobba klart. :)

Mamma julen 2010

Rosé, röda naglar och The Big Bang Theory

Eftersom jag jobbar idag så tog jag de lugnt igår. Satt hemma och pysslade lite på datorn, drack lite rosévin och såg på The Big Bang Theory. Grabbarna och Micke var istället ute och fiskade och tog en bastu. :)



Grill och Eurovision

Förr förra helgen var full av aktiviteter. På lördagen var jag, Micke, Robin och Timmy på Arcus där det var loppmarknad. På kvällen var vi bjudna till Kajsa och Mattias. Där blev de att grilla hamburgare dricka lite vin och se på finalen i Eurovision Song Contest. Grabbarna valde istället att spela tv-spel. :)


Original

Eftersom jag nästa alltid har mina nagar målade så är det inte så ofta mina egna naglar syns. Så här har ni mina egna naglar med endast ett underlack. Underlacket skyddar naglar från missfärgning om man använder nagerllack och vissa underlack gör även nageln starkare.


Onsdag 25/5

Ännu en ledig onsdag då jag jobbar till helgen. Dagen började med fil och flingor samt ett Indoor walking pass på Helex med Anna-Klara :) Efter passet for vi förbi Sushibar och köpte lunch. Nu har jag spenderat eftermiddagen i soffan med att se sista avsnitten av andra säsongen av Glee. Nu är det bara att vänta in säsong tre. Ikväll blir de att åka till stallet och rida :)

Statyn på bilden är samma som på denna bild.

Fin besök och fest

Eftersom jag ligger lite efter så kommer här bilder från lördagen för  två helger sedan. Andreas och Marro var på besök och de resulterade i en lite fest hos oss. Här kommer lite bilder från kvällen.



Från vänster: Jag, Marro, Marcus, Calle, Timmy, Alex, Robin och Micke.


Idag är det tisdag

Ännu en helg har passerat. Snart är maj slut och semestern närmar sig. I fredags firade vi Alex som fyllde år och lördag till söndag har jag varit på Spa weekendPite Havsbad med Micke, Robin och Timmy. Bilder från den trevliga helgen kommer i veckan. I morgon är jag ledig. :)

Bilden är fotad i Lillbrännträsk sommaren 2009.

Jag har en inbjudan till Bloggsvar som jag lottar ut till en av mina läsare. Den första som kommentera inlägget får en inbjudan till Bloggsvar. Glöm inte att ange din e-postadress. :)


Update

Har märkt att jag tappat lite läsare då jag inte bloggat på några dagar. Har helt enkelt haft annat för mig och inte suttit vid datorn när jag väl kommit hem. Sitter man vid datorn åtta timmar per dag på jobbet så blir det inte att alltid sitta framför datorn när man väl är hemma. Men jag lovar att det kommer komma inlägg om det jag gjort i veckan och i förra helgen :)

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om det som intresserar mig.

Fick igår veta att min absoluta favorit serie One Tree Hill kommer att göra en nioende säsong. Eftersom att fantasin för Mark Schwahn verkar tagit slut redan nu så vet jag inte riktigt hur han ska få ihop en nionde säsong. Men det ska bli kul att se vad som händer. :)

So you think you can dance kommer att sändas även i sommar på Kanal5. Woho! :) I USA startar årets SYTYCD den 26 maj, och i Sverige börjar den nya säsongen sändas 14 juni 21:00.

LF Basket har haft sin första träning med nya coachen Charles Barton och det är nu klart att Emil Salon och Martin Palmbland skrivit på för ännu en säsong med LF. Det verkar även vara så att Rudy Mbemba skriver på för ännu en säsgon för LF.

Jag vill åka till Stockholm i december. Jag har länge gått och funderat och jag vill verkligen se Benkes (fd. BouncE medlem) version av Svansjön. Sen är ju lite shopping i Stockholm aldrig fel.

Annars så har jag hittat ett läppglans som faller mig i smaken. Jag är inte så mycket för läppglans med jag gillar att det inte kladdar men ändå stannar kvar länge på läpparna. Läppglanset kommer från Maybelline och smakar vattenmelon. :)

Tänkte att jag skulle avsluta detta inlägg med att ni ni skulle få en skymt av veckans naglar.

Allt rosa i inlägget är klickbart :)


Cape East - 26-27 april

Här kommer lite bilder på mina kollegor från Haparanda och Cape East.


Valborg

Bättre sent än aldrig. Här kommer bilderna från valborg! Det var en riktigt kul kväll med god mat, trevligt sällskap och mycke musik! :)


Sjuk

Äntligen tillbaka på jobbet efter tre dagar hemma i en ordentlig förkyldning. Känner mig fortfarande inte helt frisk men nu får jag ju vila upp mig i helgen. På söndag verkar det bli fiske med Micke, Timmy och Malin. Kul!


Helgen med lite shopping

Det har varit en rikigt kanon helg med massor av aktiviter. Marro och Andreas har varit på besök i helgen så på lördagen var jag och Marro på stan. Under tiden mekade grabbarna med sina crossar.

Blev en del shopping för mig. Bland annat ett par nya skor och lite nytt till sminkväskan.

Nytt lack i färgerna svart/silver med glitter från MaxFactor. Läppstift från IsaDoras Jelly Kiss kollektion. Färgen heter 57 Coral Punch. Ett till läppstift från Viva la Diva nr 51 Pink Apricot.. Det blev även ett till lack från IsaDoras sommarkollektion. Lacket heter 712 Ocean drive. Köpte även en vit kajal från Viva la Diva nr 10 White glow.

Vårmässan - Arcus

Gårdagen spenderades med gänget ute på Arcus då det var Vårmässa. Vi har som tradition i gänget att alltid besöka den. Gårdagens besök var ett av de roligaste besöken hittils! :)

Alla bilder är fotade med min iPhone. Därav bildkvaliten.


Långhelg

Tog helg redan igår. Skönt. Idag ska jag ta de lugnt, städa och fika med Hanna. :) I morgon blir de stan med Marleena och sen lite vin på kvällen! :) Nu ska jag ta tag i städandet. Det går inte allt för fort..

Bild från St. Petersburg när jag var där 2005



Födelsedagsfest

På påskafton firade vi Marcus som fyllde 24 år. Grattis än en gång! :) Nedan kommer en bildbomb från kvällen.


Påskafton - lördag 23 april

Större delen av påskafton spenderade vi ute i Antnäs. Anna-Klara, Linus och Lova var förbi en sväng och hängde med mig. Även grabbarna var på besök. Denna gång skulle gokarten testköras. Såklart skulle Hugo vara med och hjälpa till att lasta den. Felix nöjde sig även denna dag med att titta på från sidan.


Hugos nya bästis är Robin, Timmy, Box och Micke. Även Box hund Åke är en favorit.


Långfredag - 22 april

Jag och Malin valde att ha en kväll tillsammans hos mig med lite ostbomb och Glee på långfredagen. Grabbarna spelade istället NHL och drack öl hos Timmy. :) En trevlig kväll! :)


Skärtorsdag - 21 april

På skärtorsdagen bjöd Danne och Maria in till fest i deras nya villa. Linus och AK var där med Lova. Även Amanda, Sebastian, Palmgren, Sara, Eken och Micke var där.


Efter den goda middagen blev det pingistävling. Efter många jämna matcher stod slutlingen Palmgren som vinnare.


Till middag blev det grillad oxfilé, klyftpotatis, sallad, stekta champinjoner och fetaostsås :)


Resan - tisdag 19 april

Under påsklovet bestämde sig Micke och Timmy för att lasta sina skotrar på ett släp för att köra dem till Östersund. Hugo skulle såklart hjälpa grabbarna att lasta skotrarna. Felix nöjde sig däremot med att skotta grus vid sidan om och titta på.

För att vi skulle hinna tillbaka hem i god tid innan den viktiga basket matchen bestämde vi oss för att åka vid midnatt.


Det blev en lång natt och en lång dag, framförallt för grabbarna som körde större delen av vägen. Jag följde med som sällskap och för att köra lite.

Väl hemma dagen efter var det bara att byta om och köra in till stan för att se den avgörande matchen mellan LF och Norrköping. Matchen slutade inte riktigt som önskat och säsongen tog slut för LF. :(



Lavendelnaglar - Nice is nice



Veckans naglar är ljuslila. Färgen kommer från Essie och heter Nice is nice.

En perfekt söndag

Dagen efter Valborg. Kvällen var riktigt lyckad och vi hade super skoj! :) Bilder från kvällen kommer senare. Nu ligger jag i soffan och läser bloggar, svallertidningar, lyssnar på Spotify, äter vindruvor och snackar med Robin, Timmy och Micke som just kom och satte sig i soffan med mig.


RSS 2.0