Im dancing like I am the only one

Sitter just nu och jobbar för fullt. En och en halv timme kvar. Sen blir de att vila lite och göra sig klart för middag och vin hos Linus och AK. Jag önskar er alla en glad valborg och hoppas att ni får en kanon helg! :)

Bild från i lördags lånad av Malin.

Taio Cruz – Higher

Veckan som gått

Bloggat ganska dåligt även den här veckan. Har inte varit hemma vid datorn och då blir det färre inlägg än vanligt. Påsklovet jag hade på tio dagar bara spang iväg. Bilder från påsken kommer som sagt. :)

Större delen av påsken har spenderats ute i byn. Orsakerna till det är såklart då Mickes syster med familj varit på besök men även då grabbarna har haft stora projekt att genomföra. Ett av projekten var att få igång gokarten och testköra den. Då Box har varit uppe och hälsat på har även fin Åke varit med. Han och jag har varit ute och promenerat och glassat i solen. :)



I tisdags var jag tillbaka på jobbet efter min sköna semester. Det blev inte en så lång dag på jobbet då hela teamet vid lunch åke upp till Haparanda och Cape East för lite konferans, spa och middag med övernattning. Bilder från den resan kommer senare.



I torsdags åkte vi ut till byn för att säga hejdå till Hugo, Felix, Lisa och Samuel då det var dax för dem att åka hem igen. Innan dom for hann Hugo och Felix med att se några skoterfilmer med Micke.

Alla bilder är fotade med min iPhone.

Through the years you'll always know it's yours to keep



Följer bröllopet mellan Prince William and Kate Middleton :)

Michelle Featherstone – We Are Man And Wife

Musikal - lördag 16 april

Jag inledde min semester förra lördagen med att gå en sväng på stan med Mickes syster Lisa för att sedan gå på musikalen Snövit. Jag hade länge tänkt se den den då den fått bra kritik. När jag väl kollade upp biljetter så såg jag att den bara skulle gå några dagar till så jag tog chansen och bokade direkt.

Jag tyckte den var riktigt bra och är super nöjd att jag valde att bokade biljetter.


Pyntat

Har i veckan pyntat lite då det varit påsk. Lite kycklingar som jag själv gjort för många år sen samt lite fjädrar och några ägg placerades ut i lägenheten. Jag hoppas att ni haft en bra påsk! :)


Påsklov

Har under veckat tagit en liten ofrivillig bloggpaus då jag haft semester sen förra fredagen. Har helt enkelt haft annat för mig. Inlägg från veckan som gått kommer senare. :)


Bild från i torsdags

Fredagsmys - 15 april

Det bli ännu en förlust i basketen, denna gång för LF. Efter matchen for jag förbi Anna-Klara och Lova för lite fredagshäng. Det blev att se lite Big Brother och webbtv. En lugn och trevlig kväll. :) Vilket var bra eftersom det blev en tidig uppstigning.


Tidig morgon

Uppe tidigt idag (har varit uppe över en timme redan) då vi ska åka ut till byn. Där ska jag plocka upp Mickes syster för att åka in till stan och gå en snabbis på stan för att sedan gå på musikalen Snövit. Efter det blir de nog en hel del bus med Felix och Hugo idag. Kvällen är än så länge oplanerad.


Foto från julen 2010 av Lisa

Semester

Idag är det sista dagen på jobbet innan jag tar tio dagars semester. Det blir tio sköna lediga dagar. Har inte allt för stora planer. Blir att gå på musikal i morgon för att se Snövit med Lisa, sen blir det hänga i byn för att leka med Felix och Hugo och kanske en sväng upp till Svanstein för att åka utför. Kväll blir det basket och sen häng med AK.

Bild från Thailand 2008

Förlust...

Det är dagen efter försluten i basketen för Luleå Basket. Jag lider med tjejerna som förlorade igår. Säsongen som började så bra skulle inte slutat på det här sättet. Men nu är de att ladda om och se framåt. En ny säsgon är snart ingång igen.

För några veckor sen fanns de tre SM-guld att se fram emot. Nu finns det bara ett att hoppas på. Det gäller för LF att vinna på fredag och sen krossa Norrköping borta på måndag. Sen är det bara guld som gäller.

Större delen av publiken var klädd i vitt för att stöjda laget. Jag passade på att matcha med en blå ögonskugga.

Höjdpunkten under matchen var efter tredje kvarten då jag vann en Spa weekend på Piteå Havsbad!

Ett lila hem

Tänkte att jag skulle visa er lite bilder av inredningen i vår lägenhet. Har inrett hemmet med lila som accentfärg då jag tycker att det är en riktigt fin färg. Färgen fungerar även bra då den går att kombinera med flera andra färger. I övrigt går hemmet i svart, vitt och grått förrutom sovrummet som går i färgerna brunt och latte. :)

1. Skål Kosta Boda. 2. Dricksglas Pentik. 3. Vas, okänt. 4. Två ljuslyktor Paradisverkstaden. 5. Shotglas Indiska.

6. Lampa EM. 7. Grytunderlägg KG Design. 8. Vinglas Pentik. 9. Lampa Ellos.se. 10. Vas IKEA. 11. Badanka Lagerhaus.

12. Filt Lagerhaus. 13. Kudde Indiska. 14. Fotölj Kontore. 15. Ljuslyktor ICA Maxi. 16. Ljuslyktor Mio.


Nya lack

Mina nya lack levererades äntligen förra veckan. Det blev tre stycken våriga lack från Essie, ett glittrigt topplack från Nubar och ett blå glittrigt lack från O.P.I:s Katy Perrys kollektion. Beställde även Orlys Summer 2011 Pin Up Collection.


Grillpremiär

Helgen bjöd på kanon väder så det blev grillpremiär hos Linus, Anna-Klara och Lova. En kanon kväll men god mat, gott dricka och trevligt sällskap :)


Mint Candy Apple


Mina naglar är denna vecka är mint färgade. Lacket kommer från Essie och heter Mint Candy Apple.

Fredagsmys

Änligen lördag! Valde att börja jobba redan klockan sju igår och tog ut lite atk så jag traskade hem från jobbet redan klockan tre :) Micke skulle jobba över så jag gjorde i ordning middagen och ställde mig och lagade efterrätt.


Receptet hittade jag på en blogg som heter Linnéas Skafferi. En jättefin blogg med många bra recept. Receptet jag testade
är super lätt och smakade jätte gott! :)



Till 4 portioner snabbcheesecake behöver du:


2 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
3/4 dl strösocker
2 dl frysta bär (jag blandade blåbär och hallon)
Digestivekex
Färska bär att dekorera med

 

Vispa grädden, inte allt för hårt. Blanda creme cheese med socker och rör i detta i grädden. Vispa tills du får en klumpfri

kräm. Mosa sönder de frysta bären lite lätt och blanda i dem. Tag fram fyra tjusiga glas, varva söndersmulade kex med

cheesecakekrämen och avsluta med färska bär.


Träning

Hemma och trött efter ännu ett träningspass på Helex med AK. Nu blir det att äta lite, se på Glee och vänta på att Micke kommer hem. Imorn är de äntligen fredag. Kavajfredag. Då blir det jobb och nått glas vin :)


Onsdags ledig


Bild: Gran Canaria 2006

Eftersom jag jobbat helgen är jag ledig. Dagen består av att ta de lugnt och städa lite. Annars händer det inte speciellt mycket. Eftersom det är onsdag blir det stallet ikväll.

Dagens låt: La Rocca – Non-Believer

Jobb, träning, kalas och basket

Det blev lite av en ofrivillig bloggpaus i helgen då jag jobbat. När jag väl kommit hem från jobbet har inte haft möjlghet att sitta framför datorn. Eftersom jag jobbat har helgen så har det inte varit speciellt händelserik helg heller. I fredags tog jag och Micke de lugnt då han fortfarande var lite smårisig efter några dagar med feber. På lördagen åkte vi ut till byn och hängde med Peter, Hanna, Maria och Danne.

Det blev inte så mycket bloggande i måndags eller igår heller. I måndags var det först jobb, sen ett träningspass på Helex och efter det firade vi Eken som fyllt år! :)

Går var det basket igen. Det var dax för tjejernas första final match mot Telge. Tyvärr gick inte matchen så bra. Det är bara att ladda om till nästa match på lördag.



Fyrtioåtta

Eftersom jag byter färg på naglarna ganska ofta resulterar det i att jag har ett par färger att välja mellan. Just nu består min samling av 48 st lack.


Paketet som kom tidigare i veckan innehöll tio stycken nagelsnurror. Naglarna har jag sen själv målat med de färger
jag har.


Rosa


Veckans naglar är rosa. Lysande rosa. Färgen var väldigt svår att få på bild men jag tror att ni ser att naglarna är rosa :) Lacket kommer från Essies höst kollektion 2009 och heter Pink Parka. För den som är sugen på att köpa lacket säljs det fortfarande.

RSS 2.0