Semster!!

Äntligen har årets sommarsemester börjat! Har inga större planer för semestern utan det blir nog mest att ta de lugnt. Hoppas att jag hinner med att blogga lite under semstern :)


Dagens +/-

I brist på annat att blogga från jobbet kommer en liten plus-och minuslista :)

+ Det regnar inte, än...
+ Brännboll med mina fina kollegor ikväll
+ Ikväll blir de grillade marshmallows, pinnbröd och korv! Mums!
+ De är 1,5 dag kvar till tre veckors semester! :)
+ Jag har träningsvärk sen träningen igår

- Sommarvärmen är fortfarande inte här
- Har inget inbokat än under semestern
- Vi har alldeles för varmt på jobbbet
- Jag är inte nöjd med lacken på naglarna den här veckan


Min nya profilbild på fb :)

Möhippa

Tiden går som vanligt fort och bloggen hinns inte riktigt med :) I fredags kidnappade vi Julia ute i Sundom för en helkväll med oss. Vi hade förberätt trerätters, sminkning och hårfix. Samt lite vin och skumpa! :) Det blev en kväll som ingen av oss kommer att glömma :) Tack brudar och ni grabbar som var med för en helkul kväll!


9. När och varför jag började blogga

Mitt första blogginlägg skrev jag den 29 september 2008. Orsaken till varför jag börjde var nog för att få användning av alla de bilder jag tar och dela med mig lite av mitt liv. Bloggen har förändrats en hel del sen jag började blogga men då har jag blivit lite äldre och förändrats en del som person. Jag hoppas ni gillar min blogg som jag har den idag och att ni vill att jag fortsätter leverera inlägg då och då. :)



Pyssel

Fick massor med inspiration när jag surfade runt på den här bloggen förra veckan. Så på IKEA besöket i söndags köpte jag hem två tidskriftsamlare i trä. Eftersom dom ser väldigt tråkiga ut tog jag fram lite papper som jag tidigare köpt på Tiimari (numera Skapa) och lite klister. Efter en stunds pysslande blev slutresultatet över förväntan. Nöjd! :)


RSS 2.0