Känner mig kreativ idag


Så jag målade en fjäril. Dock så blev den suddig och mörk när jag fotade, skyller på mobilkameran.

Fredag och jag jobbar kväll...

Skön fredag att jobba i alla fall. Ingen kö. Alla är väl upptagna med middagar och dylikt. De tackar jag för. :)

Till er andra som är hemma eller på annat galej önskar jag en trevlig helg!


Snövit på besök!



Mamma Sara och Jonatan var också på besök

Happy Halloween!


-2,0



Nyskrapad bil, massa frost och -2,0. Kul kul.
Dax att leta upp mössan och köpa en varmare jacka!


Världens finaste Micke!

Fick ett sms igår när jag var på väg till stallet av Micke att han hade köpt en present till mig. Blev genast nyfiken! Kom hem och fick ett inslaget paket!



Paket innehölll...



SATC THE MOVIE!!

Min helg

Sitter hemma idag pga ingen röst. Svårt att prata med folk då. Just nu lite röst. Den borde komma tillbaka på några timmar. Hoppas på de iaf.

I helgen har jag varit fullbokad. På jobbet så var de bra stämning. Jag och Emilia tog lite atk ihop med lunchen och tog en sväng på stan. Köpte ett par skor och en klänning. Fredagkvällen bjöd på en hemma fest. Mycket folk och glatt humör.


Mina nya skor!



Fler bilder från kvällen finns på Ylisis.pixbox.se

Dagen efter var dock inte lika kul då jag var tvungen att kliva upp tidigt för att fara och jobba. Tur att Emilia var där. :) På kvällen for vi ut till Antnäs för att bjuda Mickes familj på sushi. Tog med oss Marre och Andreas. Blev en väldigt lyckad middag!



I går var jag i stallet igen. Red runt på planen sen red vi ut i skogen med Rosie och hennes ägare och stötte på älgar. Efter stallet så fick Malin som jag hade hämtat tidigare följa med mig hem då hon var utlåst. Blev pasta och pastasås till middag innan jag och Micke lämnade Malin i soffan för att fara förbi pappa för att gratta han. I present så fick han en års prenumeration på Teknikens Värld. Han blev glad! :) Väl hemma igen så såg vi SATC filmen. Så bra! :)

Nä nu tänkte jag tvätta. Kan ju göra nått vettigt när jag ändå inte är hemma och inte får prata.

Dagen efter...

Sitter på jobbet. Borde vara bakfull, men icke. Skönt. Är dock ganska seg. Kvällen igår var ganska vild. Jag och Micke hade fest. Lägenheten var full med folk. Alla var fulla och glada.

Ikväll blir de en lugn kväll. Ska bjuda Mickes föräldrar på sushi. Får se vad dom tycker om de! Men jag kommer iaf äta sushi till jag nästan sprängs! Marre och Andreas ska med ut också. De blir trevligt. Sen blir de att kolla lite på hockey och basta lite.

I morgon så fyller pappa år. Hela 57 år! Grattis i förskott till han! Jag och Micke ska dit på kvällen så han får sin present. De är svårt att köpa en present till någon som har allt. Men jag och brorsan gick ihop och köpte nått som ni får se i morgon. Vill inte riskera att han får reda på de. :)

Nä, nu ska jag jobba vidare!

Är sugen på nya skor!

Synd att man inte har obegränsad ekonomi och att jag har så små fötter... Allt är ju för stort...

 
 
Alla skor ovan från Asos.

Nu går jag gem för dagen! WOHO!


God morgon!

Fick skutta upp ur sängen halv sju i morse i panik då Micke skriker från hallen, "Råttan är lös igen!". Så de var bara att jaga henne. Och jag lovar att de var inte lätt. Liten och tok snabb. Lyckades till slut fånga henne med hjälp av mat. Vad annars?! Då kom hon snällt springade och hoppade ner i matlådan. Känns som att de är dax att skaffa en ny bur.



Kvällen igår var jätte trevlig. Calle, Marcus, Timmy, Robin och Malin var på besök. Skönt att bara sitta i soffan och hänga. Alltid trevlig när dom är där. Blev att slö glo på tvn och kolla på bilfilmer... Blev bjuden på middag igår av Micke också. Råstekt potatis och fläskkottlett. Mums. Skönt att sova en stund och att de ändå står mat på bordet sen. :)

Sitter på jobbet nu. Längtar till lunch. Är hungrig. Bara så ni vet så mättar inte en halv gurka. Tur att de bara är en timme kvar. Nä, nu ska jag surfa runt lite. Hörs sen.


Dagens ros till Angelica!

Angelica är en liten ängel. Hon förstod att jag behövde få i mig nått mer än bara nudlar. Så hon kom förbi med en liten present till mig :)

   

Smaken var hemlig, men jag provade och den smakade jätte gott! :)

Lugn söndag ute i Antnäs

Söndagen bestod av byte till vinterdäck på Volvon och tvätt av sommardäcken. Innan vi for ut till byn för att byta däcken så for vi förbi Malmudden för att hämta däcken hos pappas bror Göran. Han hade med sig hunden Sally. Träffade även Linus, AK och deras lilla Rottweiler valp.

   

Efter middagen i Antnäs for vi hemåt för att fixa en ny mobil åt brorsan. Han hade så fint på sig sin nya vinterjacka från Fjällräven.

 

Dax att fortsätta jobba nu. Uppdaterar lite senare. Har en del att göra idag. Jobbar till 19.15, sen blir de hem och äta och sen ska jag och Micke lämna hans vinterdäck på Storheden.

Min bästa vän...

...bjuder på en bild på henne tagen 1962



Ute i byn

Efter jobbet igår så åkte jag och Micke ut till Antnäs för en lugn kväll. Satt och såg idol och sen blev de film med Mia och Markus innan vi bestämde oss för att sova tidigt.


Micke i absorberande vantar, Kinderägg, Markus och Mia


Nu sitter jag med Malin och ser på Stjärnor på is. Ännu en soft kväll. Skönt! :)

Lite bilder från stallet i dag och tidigare i veckan


Jag och Barry på planen


Barry innan ridturen, Linda med Barry och Kompis.


Barry surar :)


Jag och hästarna

Bara för att de är fredag...

så bjuder jag på lite bilder fler bilder. Här kommer några bilder på mina favorit grabbar!

    
Calle, Micke, Robin och Timmy, Marcus!
 


Mina tjejer på jobbet! :)

Idag är de fredag! Äntligen! En hel helg att vila upp sig på! :D Lägger upp lite bilder på mina favorittjejer på jobbet!

   
AK, Angelica, Hanna och Emilia!

Trevlig helg allesammans!

Likheter syskonen emellan...

Fick höra att jag och brorsan var lika varann. Vad tycker ni?

 

Det var bättre förr...

  
1976, 1966, 1958...

Funderar på att klippa en ny frisyr... Vilken tycker ni är bäst?

Dålig på att uppdatera, igen....

Har dock inte varit i toppform de senaste dagarna. Har ofta lagt mig före 22 för att jag inte orkar hålla mig vaken. Hatar att inte vara frisk. Saknar att inte orka med allt och kunna göra vad jag vill utan att behöva planera allt pga sjukdomen. Nu kanske de låter jätte allvarligt, men de är de inte. Bara de att pencillinet tar all ork och att jag är trött dygnet runt.

Annars har veckan som sagt varit lugn. Brorsan var förbi på middag i måndags. Micke hade lovat att de skulle bli våfflor. Mums, tänkte jag. Men icke. De smakade vidrigt. Måste varit de äckligaste jag ätit i matväg på länge. För en mer detajerad beskrivning av våfflorna så hänvisar jag er till brorsans blogg. Middagen slutade med att Micke hämtade cheesburgare på Donken. Brorsan ringde mamma och bad henne laga mat åt han och jag var inte sugen på att äta nått.

  
Våfflorna som inte gick att äta, Brorsan och min våffla täckt av grädde och sylt.

Igår var jag och Micke ut till Antnäs. Åt middag, kollade när Luleå Hockey spelade mot Modo. Jag är inget hockeyfan så jag bryr mig egentligen inte hur de går. Men igår blev jag väldigt upprörd när Modo målvakten fick ett personligt straff på 10 minuter. Men han får spela kvar. INGEN av spelarna på planen blir påverkade utan en kille från 4:e 5:an får sätta sig i utvisningsbåset! Varför får han ta straffet, varför blir inte spelet påverkat. Alla får ju vara kvar på planen. De är ju ingen personlig utvisning om spelaren får spela vidare!!!! Kasta in han i utvisningbåset och humpa in den andra målvakten. Svåraren än så kan de ju inte vara! Okej, jag vet, han är inte uppvärmd. Men spela utan målvakt då. Låt nån på planen ta de. Så att staffet åtminståde märks i spelet!!!

Aja, Micke lagade nya våfflor igår för att visa att han kunde de. Och dom var faktiskt ätbara. Riktigt goda. Samma recept. :)

Nu måste jag in i telefonen igen! Lovar att lägga upp bilderna från i lördags. Måste bara göra de hem i från. Kram

Gokväll!

Kvällen blev inte riktigt som planerat. Tjejerna + Nicke banga men resten av grabbarna söp på bra i bastun. Själv så satt jag i Timmys soffa och sov. Kul kul. Men kvällen slutade i alla fall bra. Blev en hel del sång, dans och musik från grabbarnas sida. Själv så satt jag bra i soffan och såg på. :) Lägger upp lite bilder imorn så ni får se.

Sov gott! kram

Lördag

Sitter och spelar Sims. Micke kom just hem, han har varit och fiskat med Andreas, och Palmgren. Två små rackare tog Andreas med sig med. Perfekt att ha på mackan. :)


Andreas, Palmgren, en röding och en öring, sims.

Ikväll blir de häng hos Timmy. Grabbarna ska basta och dricka öl och vi tjejer hänga i hans soffa. :) Blir intressant och se vem som går av först!

Nu är de dax att nöta mer sims :)

Tillbaka från stallet, nu myskväll.

Jobbet idag gick bra. Hade tagit ATK så jag gick hem halv tre. Skönt! Efter jobbet for jag och Linda ut till stallet för en sväng i skogen. Red fram och tillbaka till Bensbyn. Blev skritt, trav och lite galopp. Och fort gick de! Kul som bara den! :D Sitter nu i soffan med Micke och Robin. Malin är på väg hit för en mys kväll och film. Nä, nu ska jag sluta vara osocial.

 

Har hunnit vara i stallet och i tidningen

Fick ett sms igår när jag och Linda var i stallet. Tydligen så var jag med på första sidan i Kuriren haha. När jag sen själv läste tidningen så visade de sig att jag var med på två sidor till i Kuriren och på en sida i NSD. Bilden är tagen i etta eller tvåa på gymnasiet så de var som ett tag se. Länken till artikeln för er som är nyfikna att läsa mer och vill se bilden igen så är den: http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4232679.



Stallet gick bra. Jag och Linda bytte häst efter halva ridturen då Kompis inte gjorde som Linda ville. Efter en och en halv timmes ridtur var Kompis helt färdig.

    
Kompis, Linda och Kompis, Barry, Linda provrider Barry.

Efter stallet så for jag och Micke ut till Antnäs där de var Hockey på tvn. Livat värre. Men de var för ovanlighetens skull kul att se. Mycke mål. Efter matchen så åkte vi tillbaka till stan. Svängde förbi Linus och Anna-Klara för att kolla på deras nya Rottweilervalp. Super söt. Fixar en bild till i morgon.

Nu hinner jag inte skriva mer! Hejs!

Ursäkta den sena uppdateringen

Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Har haft fullt upp och varit helt knäckt på kvällarna. Gick och la mig före 22 igår. De har jag nog inte gjort på flera år... Måste ha varit sjuk sist jag gjorde de.

I helgen var vi ju som sagt i Stockholm. På lördagkvällen efter allt shoppande så väntade en trerättersmiddag på hotellet. Mums. Blev toast, fisk för mig, kött för Micke och efterrätt :)

   

Söndagen spenderade vi i Årstad då de var dax för Hugos dop. Ett jättefint dop med en tyst Hugo :) Efter dopet så var de paj som gällde. Gott gott. Jag och Micke satt med två andra par. Vissa mer trevliga än andra :P



Efter allt dopet, fikat och presentöppningen så åkte vi tillbaka till Lisa och Samuels lägenhet för en lugn kväll för att sedan dagen efter kliva upp 06,15 för att ta planet tillbaka till Luleå.

Väl hemma så somna jag och Micke på soffan. Vakna kring 12 för att laga Kronärtskocka till mig och Micke. Gott tycker jag, Micke var aningen skeptiskt men sa att de gick att äta :)



Efter maten blev de lite Sims innan de var dax att vara tillbaka på jobbet klockan tre. Suck. Tur att kvällen gick fort. Efter jobbet var de att fara och hämta min Bianca hos Linda och Mattias. Vi hann bara komma hem med henne så rymde hon från buren. Micke upptäckte henne då hon sprang över hallgolvet och skrek "råttan är lös!!!, förlåt bianca!". Fick jaga henne lite innan de var dax att sova.

Gårdagen finns inte så mycke att berätta om. Batteriet i bilen är bytt. Ska förbi verkstan idag för att fixa avgasröret och göra en hjulinställning. Suck...

Skriver mer sen! Måste jobba! kram

Följ min blogg!

www.bloggkoll.se


Jag är stolt :)

Hej! Har varit på stan idag med Micke, Mia och Markus. Micke klara av hela fyra timmar på stan!! Otroligt! Jag är stolt över han :) och att han dessutom shoppade mer än mig är ännu mer otroligt! :) Bifogar lite bilder nedan från dagen :)


Hotellfrukost


Mia och Markus


Jag och Micke


Skjorta från Jane Norman


Tröja från Jane Norman


Micke shoppade på H&M


Hej kära läsare!

Bloggar just nu från Stockholm. :) Har checkat in på hotellet, ätit en sallad sett idol och hunnit med att prova den extremt sköna hotellsängen :)

I morgon blir de att frossa hotellfrukost för att sen gå på stan och shoppa liiite med Micke, Mia och Markus.

 
Min cesarsallad och Mickes foccacia samt Micke

Nu är de nära!

Snart bär de av till Stockholm för en helg helg med Micke och hans familj. Mamma hämtar oss klockan fyra och kör oss till flygplatsen.

Liten uppdatering från gårdagen. For hem från jobbet. Åt, somna på soffan, blev väckt en timme senare av Micke som tyckte jag var tråkig som kom hem och sov. :) Micke åkte sen iväg med Andreas för att flytta Mickes TV till Marre och Andreas. Jag klev upp från soffan och vek lite kläder sen åkte jag ut till stallet för att rida med Linda. Vi tog en mysig tur i skogen. Väl hemma så satte jag mig på soffan och målade en tavla till Hugo i dop-present. Micke har även i veckan bakat eget snus. De har luktat urkel i lägenheten på grund av de!! Huvva!

   
Snus, Barry i höet, Linda och Kompis

Fler bilder kommer sen!

Nu ska jag börja avsluta. Måste stressa lite! Ha en trevlig helg! kram

Snart helg

Igår kväll efter jobbet så blev de att rida på planen i mörkret. Hade pannlampa men de hjälpte inte allt för mycke och Barry var i början rädd för att ljuset hoppade :)

Efter stallet så var de bara att skynda sig hem och byta kanal till 5an där de var sista avsnittet av So you think you can dance. Ett avsitt i hög klass med allt de bästa från säsongen och en massa andra fantastiska danser av både juryn och andra dansgrupper. I slutet så stod de mellan Joshua och Twitch. Båda hip-hoppare som är kapabla till danser i alla dess former :) Tillslut var de Joshua som stod som vinnare av So you think you can dance!! :) Ni kanske inte är allt för intresserade, men nu vet ni! :)

 

Efter programmet så var de bara att hoppa i duschen och sedan sova.

Sitter nu på jobbet och har bara 45 minuter kvar att jobba. Skönt. Sen blir de att fara hem. Mysa lite med Micke som är hemma och sjuk, tvätta, måla och fara till stallet med Linda och rida Barry. Efter stallet så blir de att fara ut till Antnäs för middag med Mickes familj och lämna Bianca hos Linda och Mattias som ska ta hand om min lilla sötnos under helgen då jag och Micke åker till Stockholm.

 
Min söta Bianca

Nu ska jag ta och snacka lite med Emilia som är lite less över att jag får gå hem 5 timmar före henne ;)

kram


Ny dag, letar efter nya krafter

Trött som attans, råka fastna i sims och spelade till halv två då Micke vaknade till liv. Men tydligen så var han inte helt vaken då han frågade vars jag skulle sova!? I sängen vars annars...?!

Sitter nu på jobbet. Tung dag idag, jobbar till 20,15. Efter jobbet blir de att fara till stallet idag också. Har hästen måndag-torsdag då ägaren är bortrest. Efter stallet så är de äntligen dax att se vem som vinner So you think you can dance! Ser verkligen fram emot två timmar framför tvn :) Tror dock inte att Micke gör de. Men han har inte så mycke till val.

Nä, nu är de dax att snacka lite skit med Emilia innan de är dax att börja svara i telefonen igen :)

kram

Go kväll kära läsare!

Har nyss sett färdigt So you think you can dance! Sjukt bra!!!! :) synd bara att de var säsongens sista dansprogram, nu är de bara att vänta och se vem som vinner. Micke är inte lika förtjust i programmet så han ligger och sover på soffan bredvid mig. Nu jag sitter nu och spelar sims, beroendeframkallande spel. Hann även med stallet en sväng idag :)

     

Sov gott! kram

RSS 2.0