Tjejkväll!

I fredags var de äntligen dax för en helkväll med mina bästa jobbtjejer! Vi lagade middag, snackade och drack vin. Sen avslutade jag, Iza och Sanna kvällen på krogen. En riktigt rolig kväll som jag hoppas vi snart gör om på nytt! :) Beklagar bildkvalitén på slutet. Batteriet tog slut i kameran så jag fick använda telefonen.



Sista dagen i november

Snart är november slut och julen närmar sig. :) Micke jobbar övertid idag så jag spenderar kvällen själv i soffan. Blir att fixa lite med bloggen och med mina bilder. Såg även att dom visar 10 orsaker att hata dig på tv. Yes! Kvällen är räddad!


A picture of you truly being yourself.



Bilden är från våran resa till Egypten 2010. Precis innan bilden tas nyser Danne och vi alla börjar skratta.

OneRepublic – Good Life

Söndag 27:e november

Sitter på jobbet och begår övertid. Det är inte de roligaste en söndag men jag har snart bara en timme kvar. Sen blir de att fara hem och laga lite middag och efter det blir de julmys med Micke. Då ska vi adventspynta lägenheten och baka lussebullar. :) Julgranen tänkte jag vänta med någon vecka.

Bilden nedan är från i fredags då vi hade utbildning på jobbet hela dagen.


Halloween naglar

Nu är de nästan en månad sen halloween. Första advent är redan på söndag. Tiden bara springer iväg. Tänkte att de var dax att visa upp mina halloween nagar. Det finns mycke inspiration att hämta på Youtube för dig som är intresserad av lite annorlunda naglar. Jag har hämtat inspiration för alla naglar nedan på Youtube och sedan målat allt själv för hand.


Onsdag 23:e november

Jag började morgonen hos tandläkaren. Blev att laga ett hål. Det gick smärtfritt. Tur att jag aldrig haft någon större skräck för tandläkare. Resten av dagen har jag spenderat på jobbet. Nu sitter jag och Micke och ser hockeymatchen mellan Luleå och Linköping. Innan matchen var det en fin cermoni för Jarmo Myllys och hans tröja hissades i taket. :)


Bilden är någon vecka gammal.

Lerduveskytte

I lördags var jag, Micke, Anna, Jens och Peter ute i friska luften och sköt lite lerduvor. Måste ändå säga att de gick bättre för mig än väntat. :)


Storforsen 28/10

God morgon! Börjar veckan med en bildbomb från konferansen och övernattningen med jobbet i Storforsen. Dagen bjöd på på en bra föreläsning och lite annat. På kvällen var det förfest i mitt och Ingelas rum. Efter det var det middag och sen fortsatte festen. :)



Halloween

Den 5:e november hände de jag aldrig trodde skulle hända. Vi hade maskerad och alla var utklädda! Bästa utklädnad gick till Micke. Ser ni vad alla är utklädda till?



Och här kommer en bildbomb från kvällen!


Fredag 18 november 2011

Snart december och fortfarande ingen snö. Veckan har varit ganska händelserik. Men mer om de i ett senare inlägg. Denna helg blir dock lugn. Blir basket ikväll med Ingela och sen hem och se på film med Micke.


Bild från i fredags då jag och Iza var på basket.

TWIDAY!

Idag blir de att sluta tidigt från jobbet för att spendera eftermiddagen och kvällen i en biostol! :)


Svampat

För några veckor var jag sugen på att testa nått nytt på naglarna. När jag väl bestämt hur jag ville att naglarna skulle se ut kunde jag inte bestämma mig för vilket färg jag skulle köra på så det blev fem olika färger. Eftersom idén gick ut på att svampa en mörkare färg över det ljusa lacket slutade det med tio olika färger. För att sen göra naglarna lite mer festliga satte jag ett glitterlack över alla naglar. Det lacket kommer från Nubar och heter Martini.


1. Essie - Body Language
2. Mavala - Touch of Provence
3. Essie - Mint Candy Apple
4. Mavala - Toulouse
5. Mavala - Cyclades Blue


6. IsaDora - Cool Camel
7. H&M - Fashionista
8. Mavala - Blue Curaçao
9. MaxFaxtor - Red Passion
10. OPI - Blue My Mind

A picture of a time when everything was changing.

Bilden nedan är tagen i juni 2006 när vi tog studenten. För mig känns det som nästan allt ändrades sig från den dagen. Livet har i alla fall inte sett likadant ut som när man gick i skolan. Med på bilden är Sandra och Linda.



Kate Voegele – It's Only Life - Brian Malouf Mix

11-11-11 klockan 11:11

Idag är det fredagen den 11 november 2011. Men jag tror inte någon har missat det :) Sitter just nu och jobbar för fullt. Ikväll blir de mat och basket med Izabella. Men jag tror att de blir en lugn kväll då vi båda jobbar helg. Bilden nedan är tagen med telefonen igår då jag jobbade med min nya design till bloggen.


Höst naglar

I veckan bär jag ett lack från IsaDoras höstkollektion. Lacket heter 719 Forest och har en brun grund med guld glitter. Riktigt snyggt! :)


Fin höstdag

Idag är jag ledig då jag jobbar helg. Men är för de inte speciellt effektiv. Planen var att städa hela läghetenheten men jag tror att de blir att göra de ikväll istället då Micke är hemma. Min låsning som jag har i ryggen har inte blivi bättre så jag får se om det bli någon träning ikväll.


Fotade lite från balkongen tidigare idag.

After work med Izabella och Maria

För nästan fyra veckor sedan var jag, Izabella och Maria ute på en helkväll. Vi började med att hämta mat från Sushi och Salladsbar. När vi var mätta på både mat och vin fortsatte vi till Pontushallen för lite basket. Efter matchen drog vi vidare till The Nova för lite mer vin och annat gott. Kvällen avslutades sedan på Olivers dansgolv. En riktigt rolig kväll ute! :)


Lördagens sminkning

Än en gång har bloggen blivit lämnad några dagar. Helgen har varit fullspäckad med aktiviteter så jag har helt enkelt inte haft tid.

Dock tog jag det väldigt lugnt fredags så det slutade med att jag somnade i soffan strax efter Idol. I lördags hade vi Halloween-fest med maskerad. Bilder från kvällen kommer senare. I söndags firade vi pappas födelsedag med Italiensk mat. :)

Bilden nedan är på min sminkning i lördags.



Veckans projekt

Veckan har varit fullspäckad. När jag inte jobbat har jag hela tiden haft någon att göra. På tisdags och torsdags kvällen har jag suttit på golvet och framför en symaskin och sytt. Det har gått både bra och dåligt... Resultatet får ni se senare då bitar av de tillhör min Halloween outfit. :)


Fredag 4:a november 2011

Hej! Äntligen fredag! :) Ber om ursäkt för min frånvaro senaste dagarna. Vi har så mycket att göra på jobbet att intresset att sitta vid datorn när jag kommer hem inte riktigt funnits där.

Denna fredag tänkte jag börja med att visa er mina senaste parfymköp. Den första heter John Galliano Parlez-moi d'Amour EdT och doftar till en början blåbär, ingefära och bergamott för att sedan övergå till jasmin, lavendel och ros. Basen består av mysk, patchouli och cypress.

Den andra är min favoritparfym Gucci - Envy Me. Vill du läsa mer om den parfymen kan du göra de här.

Båda parfymerna är beställde jag från Nordic Feel.



Smygtitt på veckans naglar

Igår firades Halloween i USA. Dagen till ära hade jag målat olika figurer alla naglar. Här kommer en liten smygtitt på tre fyra av naglarna. Alla naglar kommer i ett senare inlägg.


RSS 2.0