8. En bild på mina favoritskor

Istället för en bild på mina favoritskor får ni istället lite mobil bilder på mitt senaste skoköp! Skulle tro att de här bli mina favoritskor i sommar. Skorna har jag köpt på Scorett via deras webbshop. Det är väldigt smidigt att handla via deras sida och snabb leverans. Perfekt för mig som har små fötter och 35:orna oftast är slut i butiken.


Glossybox - maj

Går kom äntligen maj månads Glossybox. Teamat för denna månad vad doft. Min box innehöll en pensel för rouge i äkta gethår, en mineralrouge från BM Beauty med mycket pigment, en röd läppenna från MSCHICK, en bodylotion från Aquolina och en parfym från Love & Toast.

Det jag är mest nöjd med i boxen är penseln då jag saknat just den typen av pensel. Jag gillade även bodylotionen då den luktade super gott :) Parfymen däremot var inget för mig. Jag tyckte verligen inte att den luktade gott. Ber om ursäkt för bilderna då jag fotat med telefonen.


Victoria's Secret

Fortsatt dåligt bloggande av mig under helger. Jag vet. Men jag har helt enkelt fullt upp med annat och prioriterar inte datorn när jag väl är hemma.

I måndags träffade jag fina Lisa. Vi tog en långpromenad i det fina men blåsiga vädret. En mycket trevlig promenad men de kan ju inte bli så mycket annat när man umgås med Lisa. Ännu lyckligare blev jag när visade mig en Victoria's Secret bikini som hon hade men som inte passade henne. Så jag fick köpa den av henne :) Woho! Riktigt snygg är den.


Gör om en vän

Som jag skrev i ett inlägg tidigare har jag nått spännande att se fram emot. Och ikväll gäller det! Jag har gått vidare i Make up stores sminktävling och ska idag tävla mot 16 andra om två finalplatser i Stockholm. Vi får se hur de går men jag tror på mig själv. :) Kom gärna till Smedjan ikväll och rösta!


7. Mitt första julminne

Har ingen direkt minne från vilken jul de är så jag bjuder istället på en bild på brorsan utklädd till tomte. Bilden är tagen för flera år sen. Skulle tro att de är kring 2005.


Sommarvärme

Igår kändes de verkligen som att sommaren var på väg. Det var inte bara solen som värmde utan det var även värme i luften. Gick för första gången utan jacka. Var ute mitt på dagen med jobbet och lapade lite sol. Vädret idag är än så länge inte lika bra men jag hoppas att det spricker upp under dagen. Är redan nervös för ikväll men mer om de i ett annat inlägg. ;)


Förgyll vardagen!

Tillbaka på jobbet och tillbaka i samma mönster. Veckorna skiljer sig inte så mycket. Mest jobb, träning och häng hemma med Micke. Idag har jag är det bara 30 dagar kvar tills jag går på semester. Helt sjukt vad tiden går fort. Tyckte nyss de var snö ute. Vilket det säkert också var :)


Umeå

Har långhelg så jag befinner mig i Umeå med mina föräldrar för att starta igång stugan för sommaren. Vädret har inte visat sig från sin finaste sida men vi har de trevligt ändå :) Nu ligger jag ensam på hotellrummet och vilar upp mig för en lång dag utomhus imorn. Fick en rolig överraskning i morse men de berättar jag mer om senare :)


Mot stan

Lördagen är från nu fullbokad. Först blir de fika och stan med Iza, efter de ska vi skjutsa iväg Micke som ska spela poker ikväll sen blir de middag och nått glas vin med Anna-Klara.


Fina Izabella

Nervös

Nu har jag skickat in några av mina sminkningar till en tävlig. Bara att vänta och se. Man vet aldrig. De kan gå hur som helst.


Walking

Änligen fick jag och Marre träffas lite. :) Var ett tag sen sist tyvärr. Vi var ute på långpromenda med Terra och kollade runt på Porsön, Björx och Lulsundet. Var tvungen att passera huset jag är uppvuxen i för att spana in lite och se hur de såg ut nu. :) Vädret var inte de bästa men med bra kläder var det inga problem att vara ute och röra på sig.

Idag är det fredag! Skönt med helg igen. Ikväll blir det middag hos Mickes föräldrar då hans syster med familj kommit upp över helgen. Trevligt!


Korallrött

Så här såg mina naglar ut för några veckor sen. Lacket kommer från IsaDora och heter 193 Pure Coral. Täcker perfekt efter två dagar och konsitensen är som bra och lättarbetad.


Nyklippt

För någon vecka sen var de på tiden att göra något åt håret. Det blev inte direkt en ny frisyr utan mest en uppfräschning. Råkade även slinga håret lite ljusare då jag fick de till ett bra pris, men de blev riktigt snyggt! På bilden syns inte den nya färgen så mycket men det blev stor skillnad tycker jag.


6. Något jag är stolt över

Svårt att säga något jag är stolt över men någon jag är stolt över är min bror. Han är en driven person med många bollar i luften samtidigt. Han gör alltid sitt bästa och jobbar hårt för det. De är inte alla som klarar av att plugga till Civilekonom, döma basket och driva ett eget företag samtidigt. Fortsätt så Sven så kommer du komma långt i livet! :) Bilden är från när Sven tog studenten från Samhällsprogrammet 2010.


Månadens Glossybox

Förra veckan dök april månads Glossybox upp. Blev riktig nöjd över månadens box. Vad den innehöll kommer upp imorgon.


Två veckors sjukdom

Efter över två veckors sjukdom är jag nu tillbaka och börjar känna mig så pass bra att jag börjat träna igen. I torsdags var jag och MartinaBodybalance och i fredags tog jag en promenad runt sjön. Helgen har annars varit väldigt lugn vilket har varit skönt. Hoppas ni som fortfarande läser min blogg efter min frånvaro har haft en trevlig helg! :)



RSS 2.0