Gott nytt år!

Hoppas ni läsare haft en bra år och att 2012 blir ett ännu bättre! :) Vill passa på att gratulera min älskade mamma på födelsedagen! :) Ledsen att jag inte kunde närvara vid firandet iår. Hoppas ni alla firar ordentligt ikväll så ses vi nästa år!


Oväntad frånvaro

Jag ber om ursäkt för min frånvaro senaste dagarna. Jag har legat däckad i sängen och inte orkat göra annat än att sova. Tyvärr har denna sjukdom gjort att jag missar kvällens nyårsfirande med mina vänner :( Här kommer några bilder från nyårsafton tidigare år.


Gran Canaria med familjen för att fira mammas födelsedag.


Nyår med Malin och lite annat folk.


Första nyåret med Micke :) Men även första gången jag firade med Timmy, Calle och Marcus.


Nyår med Micke och hans barndomskompisar.


Nyår ute i Antnäs hos Kajsa och Mattias med massa goda vänner.

Planer och framtid

Jag har insett att jag har många planer för bloggen innan året är slut. Har dock även insett att det bara ynka tre dagar kvar av 2011 och att alla mina ideér och inlägg inte kommer hinna genomföras innan året är slut. Men allt jag har planerat kommer att komma upp även om det blir först nästa år :)

Jag vill även i detta inlägg passa på att tacka alla ni som läser min blogg! Det är tack vare er jag fortsätter blogga! En liten önskan från min sida är att ni gärna får lämna en kommentar eller två ibland ;)

Nu ska jag låta datorn vila lite och se ett avsnitt Revenge.


Bild på sminkningen från juldagen.

Ledig dag

Beslutade att jag skulle spendera min ledig dag i soffan framför Revenge samt pyssla lite med bloggen. Ligger efter några inlägg från i somras om jag tänkte få upp innan året är slut.


Annandagen

Så var julhelgen nästan slut. Men jag har en dag kvar på min julledighet innan jag måste jobba igen. Har inga storslagna planer för morgondagen då bara jag är ledig utan jag får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på. Kvällen igår var mycket trevlig och det blev ganska sent så idag har jag inte varit allt för aktiv.


Tomten delade ut många fina paket i år.

Julnaglar del två

Resten av veckan har naglarna varit flerfärgade toppat med ett svart glitterlack. Kanske lite mer nyår än jul men dom var riktigt snygga.

Jag har använt:
Depend - Röd med skimmer (samma som i tidigare inlägget)
OPI - Blue My Mind
ELF - Copper
H&M- Lila
Depend - Grön med skimmer
IsaDora - 728 Black Galaxy


Julnaglar del ett

Har under veckat målat om naglarna två gånger. Det blev två olika varianter av julnaglar. Så här såg naglarna ut i början av veckan. Ber om ursäkt att tipparna är lite slitna.

Jag har använt:
IsaDora - Silver Sparkles
Depend - Röd med skimmer (siffrorna har nötts bort)


Juldagen

Sitter just nu hos Micke föräldrar och myser framför datorn med bra musik i lurarna. Barnen leker med sina julkappar och Micke försöker fördriva tiden. Dagen är än så länge väldigt oplanerad men vi ska träffa lite vänner över nån öl och nått glas vin ikväll. Nu blir de att fortsätta jobba lite med min nya bloggdesign som förhoppningsvis kommer upp innan nyår :)


Bild från igår hos mamma.

Julafton

Nu sitter vi hos Mickes föräldrar och väntar in Kalle Anka. Dagen har varit ganska långsam och klockan måste ha stannat till några gånger. :) Efter Kalle blir de att åka in till stan och fira jul med min familj.

Jag önskar er alla en god jul!



Bilden är från i sommar då jag och Marru hälsade på tomten i Rovaniemi.

En dag till julafton

Nu har jag mindre än en timme kvar tills jag får ta jullov. Sen blir de att vara ledig till på onsdag. Har inte så stora planer under ledigheten utan det blir mest att njuta av att vara ledig. Hoppas ni alla får en bra julhelg!


Fick en nybakt julklapp av finaste Ingela idag! :)

Twitter

Idag tog jag ännu ett steg in i sociala medier träsket. Jag skaffade Twitter. Vill ni följa mig så kan ni göra det här.


Förra veckans naglar

Jag har målat om naglarna tre gången på en vecka. Det är kanske inte så bra för naglarna men det får vara. Nedan är en bild på hur två av förra veckans naglar såg ut. En bild på hur dom är lackade nu kommer senare.


Helgen som varit

Helgen har varit lugn men jag har ändå hunnit med en del. Här kommer fyra bilder från min telefon och hur helgen varit i korthet.



1. Mys med Marre och Terra - Jag och Malin skulle haft True Blood kväll i fredags men vi såg ett halvt avsnitt och käkade lite kinamat sen var Malin tvungen att fara. Av en slump så hade varken jag eller Marre nått för oss så jag åkte förbi och hängde där några timmar och kollade på riktigt gamla bilder.

2. Musikhjälpen - Har spenderat en stor del av helgen framför tv:n och sett en del av Musikhjälpen samt en hel del filmer.

3. Klätt julgranen - Änligen åkte granen upp och de svarta och lila pumlorna hänger nu fint i granen tillsammans med en tomte.

4. Julfest hos Peter och Hanna - I lördags bjöd Peter och Hanna in till julfest. Det bjöds på ost och kex. Mycket gott. För mig blev det några glas vin och senare på kvällen blev det utgång på Olivers. Bilder från kvällen kommer upp senare i veckan.

Heeelg!

Helgen kom tidigt denna vecka. Men då jag har jobbat varje dag sen förra fredagen. Idag har jag bara tagit de lugnt. Lite städning och tvätt står på schemat. Ikväll är Micke på firmafest så jag och Malin ska ha True Blood kväll och bara mysa hon och jag :)


Bilden är från igår. Var så nöjd med min sminkning :)

Innehållet i MUS-påsen...

Det var såklart glitter! :) Jag har länge funderat på att uppdatera min sminkväska med mer glitter så när Make up store hade 40% rabatt på alla glitterskuggor så jag slog till och köpte tre stycken :) Det blev färgerna Poison, Virgio och Peacock.

Jag har sen tidigare Scorpio och Spock. Nu blir de mycket glitter under jul och nyårshelgen :)



The most recent picture of you.

Senaste bilden på mig är från förr förra helgen då vi var på inflyttningsfest. Festligt sminkad och i en snygg klänning. Nu sitter jag mindre mysig klädd i träningskläder nyss hemkommen från gymmet. Blir att gå och duscha på en stund. I morgon väntar jullunch med jobbet och sen kvällsjobb. Sen tar jag helg!! :)


Anna-Klara och jag.

A picture of you when you were anything but happy.

Idag känner jag mig ungefär som på bilden nedan. Bland annat trött och omotiverad. Jag har till och med svårt att sätta ord på känslan. Jag vet att jag ibland har liknande dagar och att jag dagen efter vaknar upp och känner mig bra igen. Ska bli skönt att gå på BodyBalance idag och bara vara för att sen fara hem och kramas med Micke.

Bilden är tagen 2004. Jag var då 17 år gammal.



Coldplay – Fix You

Nytt från Make up store

Innan jag visar vad den senaste MUS-påsen innehöll tänkte jag att jag skulle visa vad jag shoppade på Make up store sist jag var på clubkväll. Jag hade även turen att den kvällen vinna en extra goodibag. Den innehöll bland annat en duschtvål och ett par spatofflor.



Det jag var ute efter var en röd läppenna. MUS har riktigt bra pennor som håller länge så det blev ett köp av färgen Burlesque. Det andra jag var ute efter var en vit ögonpenna då den jag köpte senast var riktigt kass. Det blev färgen Snowflake.




I ena goodibagen fick jag en mascara. Det var ju trevligt tänkte jag tills jag drog ut mascaran ur förpackningen och såg att den hette Coloured Mascara Turquise... Ett bra köp som jag än riktigt nöjd med är Brow Set Fix - Clear. Produkten fungerar som vax för ögonbrynen och håller dom på plats hela dagen. Mitt andra köp som är riktigt nöjd med är Tri Brow.



Det slank även med tre ögonskuggor och en krämögonskugga. Det blev Microshadow Girls Best Friend, Microshadow Nox, Cybershadow Gold och High Tech Lighter Platina. Den sista fungerar även väldigt bra som primer.


A picture of you making a goofy face at the camera.

Bjuder denna snöiga lördagkväll på en bild som togs den 28 november 2009. Det finns säkert ett par hundra bilder där jag gör en lusig min på bild men den här slår alla. Det är en av mina absoluta favoritbilder av alla tusentals som jag har samlat på mig under åren. Med på bilden är Malin, Marre och Sandra.



3OH!3 – We Are Young

Underbart gröna

Tänkte jag skulle uppdatera er om hur mina naglar såg ut för några veckor sen. Lacket kommer från Max Factor och heter Max Effect Mini Nail Polish nr 16 Emerald. Färgen är härligt mörkt turkosgrön med skimmer. Lacket sitter riktigt bra och är en perfekt höstfärg.


Nya serier

Började se två nya serier igår när jag var ledig. Den första jag började se var Happy Endings. I serien får man följa ett kompisgäng i 30-års åldern. En kul serie med bra humor.

Den andra serien jag började se var MTVs serie Awkward. Serien handlar om Jenna som råkar ut för en olycka och drar på sig ett jobbigt rykte.

Den serie jag fastnade för mest är Awkward då den tilltalade mig mest för att den hade bra handling och bra humor. Men jag rekommenderar er att se båda :)


Uppdaterat sminkväskan

Sprang in på Make up store igår efter träningen och shoppade lite till mig själv. Kunde inte motså erbjudandet dom hade igår. En fin liten påse fick man också. Vad tror ni påsen innehåller?


Fredag 9:e december

Ber om ursäkt för min frånvaro senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen i första hand. Men det kan nog trilla in ett inlägg eller två ikväll då jag jobbar min första kväll på ett och ett halvt år. Extra kul att jobba den kvällen en fredag! Tur att man har fina kollegor som säkert kommer göra kvällen roligare :)


Var tvungen att lägga upp en bild som jag fotade när jag var Thailand. Bara för att snöat de senaste dagarna och alla verkar boka en resa till Asien eller reser iväg dit just nu. En resa till utlandet är ju aldrig fel :)

Kalashelg

Ännu en helg är förbi och en lång vecka med massa jobb väntar. Helgen har varit mycket trevlig då vi på lördagen var på inflyttningsfest. En riktigt kul tillställning med massa fina människor. :) Bilder kommer förhoppningsvis upp i veckan men eftersom kameran gick varm då det fotades totalt 260 bilder så kan det dröja lite. :)


Plockmat från i lördags.

Äntligen helg!

Veckorna går som vanligt fort och de är dax för ännu en helg. Jag och Micke inledde kvällen med en kalasmiddag och såg sedan en film. Nu sitter Micke och spelar tv-spel och jag redigerar bilder. Bilden nedan fotade jag när vi var i Göteborg i sommar.


Kavajtorsdag

Första december. Denna dag innebar mycket nytt på jobbet. Vi blev först sju till, sen blev vi två team, sen fick det ena teamet fick en ny chef. Vi hade bestämt dagen innan att vi skulle köra dresscode. Så dagen till ära var så hela teamet klädda i kavaj och alla var riktigt tjusiga. Dock har vi så varmt oss oss så jag hade inte kavajen på mig hela tiden.


RSS 2.0