14:30

I denna annars inte så händelserika dag så går brandlarmet på jobbet. Suck. Så de var bara att traska ut i blåsten och vänta på klartecken att gå tillbaka i byggnaden. Tur att vi bara behövde stå ute i en kvart... Brrr....

Nu är de bara en halv timme kvar av jobbdagen sen ska vi ut med teamen till Gammelstad för middag och någonting annat som än så länge är hemligt.

Glad blåsdag, mina vänner!

Sitter äntligen på jobbet! Hör att alla klagar på vädret utanför. Men så mycke ska vi nog inte klaga. De snöar nämligen i Kiruna och Gällivare...


Änligen maraton!

Sommaren närmar sig vilket betyder One Tree Hill maraton för mig och Malin. Äntligen!



Skruf




Skruf är inte lika lättfångad på bild som Polly men jag fick några bilder som var ok!

Polly





22.05

Kom på att jag inte har bloggat något idag. Försöker blogga en gång per dag nu. :) Har dock inte allt för mycke att berätta då det inte hänt något idag. Ligger fortfarande i soffan, sjuk. Blev sjukskriven idag av läkaren. De har aldrig hänt tidigare. Börjar bli på bättringsväg så på torsdag börjar jag jobba igen. Så de blir ännu en dag i soffan imorn. Trist. Nu börjar Hells Kitchen! Bye!

Vin


Nu plockar dom säkert bort mitt favoritvin från hyllorna. Tråkigt. :( Tycker de är riktigt gott! Någon som har nått förslag vilket vin jag ska dricka istället? Klicka på bilden för att komma till artikeln.

Äntligen

Efter en helg där de fortfarande känns som att min förkyldning fortfarande inte har gått över måste jag ändå ta mig till jobbet i morgon. Smått snuvig och dålig röst. Får kämpa mig igenom dagen helt enkelt. Micke åker upp till Aitik imorn, tråkigt. Blir att sitta hemma och se på serier på kvällarna.

Nu över till de roliga! ÄNTLIGEN har vi bokat en utomlandsresa! :D Blir en vecka på Cypern med Linus, AK, Danne och Maria. Hoppas bara jag får ledigt! Längtar som bara den! :)

Jag på Gran Canaria 2007.

Dag fyra

Ännu en dag i soffan är snart över. Idag har jag inte haft någon ork alls. Kommer inte heller orka gå till jobbet i morgon heller. Förlåt Hanna! Så de blir ännu en dag i soffan. Har hunnit komma fram till att serierna som går på dagarna på tv är skit. Sämre än vad dom var när man var mindre. Dock så följde man Våra Bästa År på den tiden. Funderar varför man tyckte de var så bra.... Hmm...  Nu väntar middag. Äntligen. Förhoppningsvis så smakar maten nått också...

Fisk

Måste ju lägga upp en bild på Mickes första fångade fisk för i år. Den drogs upp i fredags!



Ännu en dag i soffan

Snart är jag ett med soffan. Har suttit här nu i tre dagar och tyckt synd om mig själv. Äntligen är Micke hemma för att också tycka synd om mig och ta hand om mig! :) Bara så ni vet så känner jag mig inte friskare. Har hunnit använda upp ett helt paket snytpapper på en halv dag.

Avslutar inlägget med en bild på mig och min fina älskling! :)

Ynklig

Ligger hemma i soffan sjuk.... Snoret rinner, halsen kliar, rösten var igår stort sett borta. Pep mest. Idag är rösten aningen bättre men snart hostar jag sönder nått. Vill bara att Micke ska komma hem och ta hand om mig. Mina vänner idag har varit Alvedon, honung, Bisolvon, Nezeril och min ryska ört medicin. Jättekul! Not!

Nu ska jag fortsätta se Desperate Housewives. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!


Helg med Hugo




Micke

Då var äntligen Micke hemma! Så skönt!


Ikväll har Marre och Andreas varit förbi för att hälsa på mig och Micke men även Polly och Skruf. Dagen har annars bestått av jobb. En inte allt för intressant dag att berätta om. Kanske har nått mer händelserikt att berätta om i morgon! :)
Sov gott kära läsare! :)

Linnéa

Idag har jag namnsdag. Vilket bara en person kommit ihåg. Pappa! :)

Antal med Linnea som tilltalsnamn: 23802

Linnea är bildat från Carl von Linnes latinska familjenamn Linneus. Det namnet kom i sin tur från en åldrig lind som stod vid hans fädernegård.

Vardagslyx!

Hanna och jag jobbar kväll så vi bestämde oss för att lyxa till med en OSTBOMB!


Gerbiler

Klev upp tidigt i morse för att hämta våra gerbiler. Fick några bra bilder på våra härliga tjejer!

Min hälften ljusbrun, hälften mörkbrun


Mickes svart/vita


Ut med de gamla in med de nya!

Nu har jag äntligen gjort en ny design! Vad tycks? De tog mig hela fyra veckor. Om inte mer haha! Har som saknat att blogga men inte haft någon inspiration de senaste veckorna då jag varit less på den förra designen. Blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig men jag är ändå nöjd! Och LINA jag lovar att göra en ny åt dig på den här datorn! De blir så mycke bättre!

Annars händer de inte så mycke. Micke är uppe i Aitik, jag har sett kvalet i ESC. I morgon ska jag hämta våra nya monster. De blir kul! :)

Helgen spenderade vi i Umeå. Där hälsade vi på Lisa, Samuel och Hugo. Hann även med några timmars shopping. :)

Nu är de dax att hoppa i säng! Bloggar mer i morgon!


RSS 2.0