Under ombyggnad

Hej! Håller på att designa om bloggen så under tiden får ni nöja er med att spana in grisen nedan :) Bloggar mer ikväll. Välkommen åter då :)


Taxar

Här kommer lite mer julklappar på bild. Den första är en läder Tax som pappa fick i julklapp av mamma. :) Asken med Taxarna fick jag av pappa. I asken kan man ha hörlurar, usb-modem eller nått annat litet. :)

 

Idag blir de att åka ut till byn för att fira julafton igen. Mickes syster med familj har kommit idag för spendera resten av ledigheten här uppe i kylan. Mer blogginlägg kommer senare! :)


Färgglad

Tomten var snäll i år och kom med många fina julklappar. :) Bland annat dessa ögonskuggor. Provade paletten igår och är riktigt nöjd! Tack Micke! :) Mer bilder på de jag fick i julklapp kommer senare. Samt bilder från festen igår. :)


Julafton

Julafton spenderades i byn på dagen och kvällen i stan med mamma, pappa och Sven. Hade en riktigt bra julafon med massor med fina paket och god mat. :) Synd att de är ett helt år till nästa julafton. Här kommer lite bilder på kvällen.


Dagen före

Nu är alla paket i stort sett inslagna. Puh! :) Kvällen har vi spenderat i byn. Sett filmen Holiday och druckit julmust. Tror de är dax att hoppa i sänge nu så att jag orkar öppna alla paket i morgon :) Jag önskar er alla en god jul :)


Almost famous

Gårdagen bestod av att handla julklappar till nära och kära. På kvällen tog jag och Micke de lugnt och spenderade mesta tiden i soffan. Först blev de Filip och Fredrik och efter de filmen Almost famous. Riktigt bra film. Har du inte sett den så se den! :)

 

Blir nog inte så mycke blogg ikväll heller då jag och Micke ska på kalas hos Malin som fyllde år igår och efter det så blir de stallet. Är nog inte hemma förän vid 22.

 

 


Vem tycker inte om att resa?

Har senaste dagarna gått igenom mina bilder och hittat lite resebilder från 2005 fram till 2010. Alla resor har varit roliga och speciella på sitt sätt :)


S:t Petersburg, Ryssland. Augusti 2005 med pappa.

 

Helsingfors, Finland. Oktober 2006 med pappa.

 

Gran Canaria, Kanarieöarna. Årskiftet 2006/2007 med familjen.

Koh Lanta, Koh Lipe, Koh Phangan, Koh Chang och Bangkok, Thailand. Mars 2008 med Lisa.

Ayia Napa, Cypern. Augusti 2009 med Micke, AK, Linus, Danne och Maria.

El Guna, Egypten. Mars 2010 med Micke, Maria, Anna, Daniel, AK, Linus och Daniel.

Lanzarote, Kanarieöarna. November 2010 med Micke, Marcus, Malin, Alex, Calle och Timmy.

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan kommer att gå fort. Har mycket kvar att göra innan fredag då det är julafton. :) Jag ska bland annat hinna färdigt julkorten och skicka ut dom, handla färdigt alla julklappar och slå in dom, fara till stallet och rida, fira Malin som fyller år i morgon. Så nu blir de att sätta sig och pyssla lite med korten då jag är hemma från jobbet på grund av en förkyldning som inte vill ge sig.

Julmiddagen 2007


Dag 12 – I min handväska

I min handväska har jag en plånbok av märket ESPRIT, tre sminkborstar och en nagelfil från Åhléns (1, 2, 7), en kamera av märket Canon Ixus 75 (5), en liten spegel, en mascara av märket MaxFactor, en kortlek (6), nycklar, tuggumi och en penna. I väskan har jag även Make Up Stores Cover All Mix, Wonder Powder (3) och Cake Eyeliner (4).

Fest med utgång

Blev hemma fest hos oss förra helgen och sedan utgång på Allstar.


Reskamrater

Nu när jag fått lite läsare kanske jag borde blogga bättre. :) Ber om uräkt för dåligt uppdaterade. Bilden nedan är tagen sista kvällen på semesten på Lanzarote.

Övre raden: Timmy, Alex, Calle. Nedre raden: Marcus, Malin, Micke.

Dålig dag...

Jag är på riktigt dåligt humör idag. Det är inte ofta jag är det men idag är en sån dag. Installerade lite nya program igår och sen dess har allt gått dåligt. Därav inga blogg inlägg. Håller nu på att lära mig de nya programmen, vilket går sådär. Avistallera det gamla programmet som var mycke bättre.. Hur tänkte jag?! Ska sitta och forstätta pyssla på så kommer de förhoppningsvis snart några snygga blogginlägg! :) Tur att jag är ledig idag!


Lite blogg

Har haft mycke för mig idag så de har inte blivit nå bloggade. Återkommer imorgon med istället! :)


Dag 11 – Mina syskon

Jag har ett syskon. Det är en fyra år yngre bror. Sven är driven, kreativ, smart, fyndig och snäll. Hans största intressen är basket och tv-spel. Han spelar inte basket själv idag utan jobbar som basket domare och går på LFs matcher. Han är usel på att laga mat men det blir han förhoppningsvis bättre på med åren. Min bror driver ett företag som designar sockar. Men mer om de en annan dag! :) Bilden på Sven är tagen på hans studentbal 2010.


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Skulle publicerat detta inlägg redan i fredags men på grund av ledighet så gick jag runt i myskläder hela dagen. Bjuder istället på en bild på mig och Marcus från kvällen på fredag innan krogen.


Basket

Var ledig i fredags så jag passade på att städa lägenheten då vi skulle ha gäster på kvällen. :) Bilder från festen kommer senare idag. Först en bild från basketmatchen i fredags. Matchen vanns av LF med slutresultatet 73-71. Onödigt spännande match.



Skal

Fick en present av Micke i vecka. Tre nya skal till min telefon :) Det guldfärgade skalet hade jag sen tidigare.


Julgardiner

Tänkte att det var dax att byta gardiner i vardagsrummet. Tyckte dom här var perfekta! :)


Luciatåg


Dag 09 – Min tro

Jag säger som Tro är att inte veta.



Trött

En av mina favoritbilder på Hugo. Fotat av mig i somras.


Veckans naglar

Veckans naglar är snyggt blå-lila. Färgen var svår att få på bild men den kommer från Depend.


Dag 08 – Ett ögonblick

Ett riktigt bra ögonblick i mitt liv var de ögonblick då jag fick höra att jag fått en tillsvidare anställning hos den arbetsgivare jag jobbar idag. :)

Bilden är tagen på kvällen samma dag som jag fick beskedet

Fågel

En fågelflöjt Micke fyndade på marknaden i hamnen


Ringar

Varje lördag och onsdag var det en marknad i hamnen på Playa Blanca. Jag och Malin såg till att fynda några snygga stora ringar :)


Playa Blanca



Nya hamnen i Playa Blanca

Dorada stranden

Hur du kokar ris i mikron

Jag har en gång i hela mitt liv kokat ris på plattan. Detta var på Hemkunskapen på högstadiet. :) Vill man slippa koka riset själv och få perfekt ris varje gång rekommenderar jag att man kokar det i micron.

Innan man micrar riset så tillsätter man några droppar Rapsolja eller Solrosolja.

Dag 07 – Min bästa vän

Min älsta och bästa vän heter Malin. Hon är den vän jag tycker om mest och alltid har tyckt mycket om. Hon har alltid funnits vid min sida och är en riktigt vän. Hon ställer alltid upp och finns alltid där om man vill prata. Det kan gå dagar utan att vi pratar med så fort vi pratar med varann så är de som om det inte gått några dagar alls.

Malin bästa egenskaper är att hon är en glad, trevlig och rolig person men hennes charmigaste egenskap är hennes glömskhet. Hon har en tendes att glömma (lämna) saker lite överallt. Men jag tror att de beror på att hon är lite smått tankspridd :) Hon skulle nog själv säga att det beror på att hon har annat att tänka på då hon är förvånansvärt smart! :D



Naglar vecka 47

Fransk manikyr

Värme

Hemma i Sverige igen efter en rolig vecka i värmen. Vädret var inte alltid kanon men maten och umgänget desto bättre! :) Som tur var är de inte allt för kallt här just nu. Får värma mig med hjälp av värmeljus nu istället.

Malin och jag i havet

RSS 2.0