Lunch


Tog lite längre lunch idag då Lina, Ella, Astid och Peter hade tagit sig till Luleå. Det var på tok för länge sen vi såg. Kul att ta igen lite missat tid. Längtar redan till nästa gång vi ses!

Lova och Fanny


I fredags hade vi fest igen. Med på festen var som vanligt grabbarna och Malin. Men ikväll hade även Kajsa och Mattias möjlighet att komma. Med sig hade dom Fanny och deras nya tillskott Lova. :)

Med vilda gester

Förra helgen kom grabbarna förbi oss för att dricka några öl och spela lite sällskapsspel! :) En kul kväll med en hel del skratt! :)

50-50


Veckans naglar går i två färger. Båda nagellacken kommer från H&M och jag har målat själv.

Söndag


Micke är ute med grabbarna och kör skoter hela dagen så jag ska se säsong ett av Cougar Town och läsa de senaste skvallret i kändisvärlden.

Mitt 2010 i bilder. Juli


Bilder: Jag och Mia (Gröna Lund)

Julkort 2010

Blev inte så många egentillverkade julkort förra året. Dessutom var jag väldigt sen på att skicka ut dem. Här kommer bilder på några av korten.


Mitt 2010 i bilder. Juni


Veckans naglar 17 januari


Fotat med blixt. Inte bästa bilderna. Får skylla på mobilen :)

Uppdatering

Dåligt bloggande igen. Har haft fullt upp med annat helt enkelt. Har bland annat suttit med ett annat projekt som jag kommer att visa er senare då allt är klart. :) Snart kommer veckans naglar upp och jag kommer även lägga upp resten av Mitt 2010 under veckan.

 

The Wreckers – The Good Kind

Lova 2011-01-14


Foto: Jag

Fullt upp

Har inte hunnit blogga idag då det jag haft annat för mig. Har bland annat varit och sett basket. LF vann över Borås. :)

Bild: Jag och AK i fredags


Skoter

Äntligen efter två veckors väntan fick Hugo testa Mickes skoter. Efter skoterturen var han super lycklig då han fått åka skoter med sina nya bästa vänner Timmy och Micke.


Mitt 2010 i bilder. April - Maj


Mitt 2010 i bilder. Januari - Mars


Fredag 6 januari

Micke lämnade mig tidigt på morgonen då han skulle iväg på Linus svensexa. Själv så tog jag lite sovmorgon. På eftermiddagen åkte jag ut till Antnäs då mamma och Sven skulle dit på fika. Även pappa var bjuden men var tvungen att avboka. :( Efter några timmar i Antnäs åkte jag in till stan för att hänga med AK och Lova resten av kvällen. :)




Dag 14 – Det här får mig att gråta

Jag gråter åt allt möjligt. Jag gråter när en film är sorglig, åt vackra ögonblick, sorgliga stunder och avslut. Jag gråter åt One Tree Hill, när nära människor går bort och när jag bråkar.


Trettondedag jul

Gårdagen spenderades med goda vänner, god mat och gott vin :) Super lyckad kväll! :)


Nyårsafton del två

Efter en händelserik dag var de dax att fira tolvslaget med vännerna! Kajsa och Mattias hade bjudit in till fest i deras villa. En riktigt kul kväll med sång, dans och fyrverkerier. :)


Nyårsafton del ett

Lite dåligt bloggande senaste tiden... Men jag jobbar på det. :) Nyårsafton spenderades i Antnäs med Mickes familj och senare på kvällen med vännerna.

Dagen började med att Micke, Timmy och Hugo byggde lerfigurer och mekade med skotrarna. På eftermiddagen var jag och Micke förbi mamma för att fira hennes födelsedag. :) Efter kalaset for vi tillbaka till Antnäs för att äta trerättersmiddag, smälla fyrverkerier med Hugo och göra oss redo inför festen. Bilderna från festen kommer upp senare idag. :)



Juldagen 2010

Danne och Maria bjöd in till fest på juldagen. En riktigt kul fest där Micke, Linus, AK, Lova, Olof, Sara och Daniel var med! :)


2011

Nu är jag tillbaka efter lite "bloggsemester". Jag har helt enkelt inte haft tid eller inspiration för att blogga. Nu är de ett nytt år med ny inspiration. :) Ska ta igen de jag missat under de närmsta dagarna.

Bilden är tagen på nyårsafton

RSS 2.0