Frånvaro

Jag har på grund av mycket att göra och ingen lust eller ork inte bloggat nått. Jag hoppas att ni inte saknat mig allt för mycket. Jag har fortfarande inte så mycket inspiration att blogga men jag ska göra mitt bästa. Lördagens fest vart riktigt lyckad och bilder från helgen kommer upp under veckan.

Det enda bra med den här dagen är att vi fick semlor. Annars har dagen inte varit fullt lika bra...


Alla hjärtans dag!

Dagen började bra med att Martina ännu en gång bakat. Mumma! Idag bjöds det på morotskaka med hjärtan på! Så gulligt! :) Igår var Micke så snäll och gav mig en alla hjärtans dag present. Vad presenten innehåll får ni se senare ikväll.


Bättre sent än aldrig?

Nu har jag äntligen installerat programmet för min nya kompakt kamera som jag fick av Micke i julklapp. Den nya kameran kommer från Canon och heter IXUS 220 HS. Det fanns en hel del bilder på kameran som kommer att komma upp på bloggen efter som. Men innan jag börjar med det ska jag se lite mer serier. Den serie jag nöter just nu heter Hart of Dixie.


Nästan helg

Idag är det fredag. Om någon nu har missat de :) Dagen skulle egentligen bestått av ett pass på Helex och städning. Men jag valde att börja morgonen med sista avsnittet av säsong 2 av The Vampire Diaries.

Efter det körde Micke in mig till stan där jag mötte upp Iza för lite shopping. Var i akut behov av ett par nya jeans då mina gamla blivit för stora. Och lyckan är nu enorm då jag kom i ett par jeans som var TRE storlekar mindre! Träningen gör tydligen gott för min kropp :) Hade även ett presentkort på H&M som jag köpte en skjorta, en tröja en röd kavaj och ett par sockar för. Dagen har hittils varit väldigt lyckad!

Jag tror inte att kvällen blir sämre heller då jag ska på tjejmiddag hos Iza med Ingela, Sanna, Maria och Angelica. :) Men nu måste jag ta tag i städningen. Hoppas ni får en bra fredag!


Sminkningen är från förra helgens fest.

En kväll på jobbet

Sitter på jobbet och har roligt med mina kollegor. Vad vore jobbet utan dom? :) Annars händer det inte så mycket idag. På rasten diskuterade vi om det gick att svälja en sked kanel. Det ska tydligen inte vara möjligt. Efter lite letande hittade vi kanel. En av killarna som trodde att det var möjligt gick in som test person. Och hur gick testet då?

Nej, det går inte att svälja en sked kanel. Han fick istället skölja munnen ett bra tag under kranen innan allt försvann.



Gnägg!

Det blev några dagars uppehåll från bloggen. Detta på grund att jag har haft fullt upp. I måndags blev det jobb hela dagen och sen blev det ett IW-pass på Helex. Avslutade kvällen i stallet med Martina. Fick se henne rida och fick mysa lite med hästarna där. Det fick mig att sakna ridningen mer. Får se om det blir att börja med det igen. :)


Kylig lördag på jobbet

Glad lördag på er! Hoppas ni haft en bra dag ute i kylan :) Själv så börjar jobbdagen gå mot sitt slut. Efter det blir de hem och äta och sen förbi Timmy för lite häng. I morgon väntar ännu en jobbdag så det blir en lugn kväll. Bjuder på en bild från gårdagens sminkning. Tycker gråa sminkningar är ruggit snyggt. Men jag tror att de är för att passar så bra till min ögonfärg. Tror jag ska köra på ungefär samma ikväll. :)


Trevlig fredagkväll!

Det blev dessvärre inte så många inlägg idag. Har helt enkelt varit upptagen med annat. Men jag önskar er nu en trevlig kväll och att ni får en kanon helg! :)



En helt vanlig torsdag

Har inte speciellt mycket att blogga om idag. Har spenderat dagen på jobbet och kvällen på gymmet :) Var ett riktigt bra Sh'bam pass idag :) Den riktiga kylan har slagit till också. Inte allt för roligt men det är bara att leva med det. :) Blir lite fler inlägg imorn då jag jobbar kväll på jobbet och har några timmar att döda framför datorn hemma innan. Trevlig kväll på er! :)


RSS 2.0