Göteborg fredag 29 juli

Dag två i Göteborg innebar en heldag på Liseberg! :) Från öppning till stängning. Väl inne delade vi upp oss lite då jag, Calle och Timmy var sugna på att åka allt. Micke, Alex och Marcus höll hellre till i Spelhuset eller på ett fik med en öl. :)



Vi värmde upp med att åka Lisbergsbanan men bestämde oss sedan för att testa årets nyhet AtmosFear. Som tur var hade det inte hunnit bli en allt för lång kö. Vi hann dock bli lite nervösa innan de var våran tur att åka upp 146 meter över havet för att sedan åka ner i 110 km/h.

Åket gav en ordentlig adrenalinkick. Rekommenderar er att testa den om ni besöker Liseberg.



Efter lunchen tog vi alla en paus från åkandet och besökte Spelhuset.



Hela gänget åkte två attraktioner tillsammans. Den första var Kållerado. Har inga bilder från den åkturen då kameran hade blivit totalförsörd eftersom alla blev riktigt blöta. Andra attraktionen alla åkte var Pariserhjulet. Det var en trevlig tur med fin utskikt.



Efter några till timmar av åkande blev det dax för middag. Innan middagen stannade vi upp och såg lite av en rockabilly konsert.



Efter middagen bestämde vi oss för att blöta ner oss igen. Denna gång i FlumeRide. Timmy som satt längst fram blev blötast. Men jag, Alex och Marcus var inte direkt torra efter åkturen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0